Не само родителите на Алекс Богданска не одобряват Даниел Петканов

...
Не само родителите на Алекс Богданска не одобряват Даниел Петканов
Коментари Харесай

Сватбата Отмина И Най-Тежките Проблеми Ги Налегнаха! Вижте Само Какво Сполетя Даниел И Алекс!

Не единствено родителите на Алекс Богданска не утвърждават Даниел Петканов за собствен шурей. Младото семейство не получи благословията и на родителите на младоженеца. Те също не утвърждават Александра за своя снаха. Определят брака на сина им с нея като цялостна бутафория, която се надяват да завърши доста скоро.

Родителите на Даниел Петканов показаха вяра, че след края на шоуто той ще прогледне и ще разтрогне брака си с шавливата моделка. Майка му разяснява държанието на снаха си, заявявайки че тя безусловно се държи като отвързана, написа „ България през днешния ден “.

Родителите на булката също не крият неодобрението си към брака, подписан във ВИП Брадър. Бащата на Алекс – Милан Богдански, който е общински консултант в Благоевград чака с неспокойствие приключването на шоуто. Той не стопира да се тормози за това, което дъщеря му може да сътвори до края на формата.

Тъщата също не утвърждава шурей си Даниел Петканов. Родителите на моделката се надяват, бракът с репортера да завърши час по-скоро.

Майката на Алекс Богданска я упрекна, че се държи като хлапачка, откакто е решила да се обвърже с индивида, който я унижи пред цяла България. Заради думите на родителката си, брадърката се унищожи от рев. Дори в деня на сватбата тя не спря да плаче. Съпругата на Даниел Петканов не скри, че доста се изтезава поради отсъствието на родителите си.

Според слуховете, бракът на двамата братя е фарс и всичко ще завърши след излизането им от Къщата. Слуховете гласят, че юристите им към този момент са се заели с бракоразводното дело.

Още при започване на формата се появиха клюки, че двамата са възнамерявали този спектакъл в името на рейтинга и оставането им във формата. Клюките гласяха още, че Алекс и Даниел са възобновили връзката си при започване на лятото.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР