Не само Полша, но и други доставят. И Словакия, и

...
Не само Полша, но и други доставят. И Словакия, и
Коментари Харесай

Бивш командващ руските Въздушно-космически сили: И България снабдява Киев с бойни самолети

" Не единствено Полша, само че и други доставят. И Словакия, и България, за жалост, и Чехия. " Така от кое място украинските Военновъздушни сили получават бойни самолети, откакто голямата част от техните бяха унищожени от началото на войната в Украйна.

Той подвърждава пред военния анализатор на " Комсомолская истина " Виктор Баранец, че има такива данни в качеството си на ръководител на комитета на Съвета на федерацията по защита и сигурност. Баранец напомня, че е известно, че Полша доставя Украйна със Су-25 и МиГ-29. На което Бондарев дава отговор, че такива самолети идват и от Словакия, България и Чехия.

Припомняме, че българските управляващи неведнъж са опровергавали известията, че България предава или ще съобщи на Украйна даже част от бойните си самолети МиГ-29 и Су-25.

 

 

Бондарев е убеден, че украинските бойни самолети са на изчерпване, а колкото и нови да им пращат други страни и те ще бъдат свалени. " тъй като нашата авиация е най-хубавата. И при всички случаи ще ги унищожаваме ", убеден е той.

Самият Бондарев е пратил доклад до министъра на защитата Сергей Шойгу да бъде върнат на армейска работа, с цел да помогне на страната си в сложния миг.

" Аз съм боен човек, моята войска води война и аз желая да съм дружно с нея. Знаете ли, в един миг всичко се насъбра - и решението ми да се върна в армията, и фашисткия разстрел в учебното заведение в Ижевск, и колоните бягащи зад граница наши страхливци, плъхове. А кой ще пази Родината? ", пита риторично той.

За решението си той е уведомил ръководителите на Съвета на федерацията и го е съгласувал с тях.

Бондарев твърди, че е подготвен да помогне на каквато и да е позиция - и в Главното командване на Въздушно-космическите сили, и в щабната работа, а в случай че би трябвало и като авиатор на бойното поле.

И подертава, че има над 40 г стаж като военен авиатор и има над 3800 летателни часа на всякаква бойна летателна техника, макар че от 2017 г е член на Съвета на федерацията.

" Здравето изцяло ми разрешава да извършвам дилемите на военен авиатор. Изкарал съм и първата, и втората чеченски войни. И до момента в който бях там, не съм изгубил нито един водач. И се гордея с това ", акцентира ген.-полк. Бондарев.

Превод и редакция: Епицентър.БГ

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР