Не само обикновените хора са податливи на суеверия. Оказва се,

...
Не само обикновените хора са податливи на суеверия. Оказва се,
Коментари Харесай

Странните суеверия на пет холивудски звезди

Не единствено елементарните хора са податливи на суеверия. Оказва се, че звездите също робуват на някои странни суеверия и ритуали за шанс. Ето някои от странните суеверия на холивудските звезди:

1.Тейлър Суифт


За певицата цифрата 13 не е на злощастие, а тъкмо противоположното. Тя споделяла, че е родена на 13-то число, навършила е 13 години в петък 13-ти. На 13-та седмица от издаването на първия й албум, той е сертифициран на „ Златен албум “. Също по този начин всякога, когато сяда на 13-то място или 13-ти ред, тя печели премия.

2. Дженифър Анистън

Актрисата от „ Приятели “ има боязън от самолети . За да се успокои, неин другар я е посъветвал да стъпва с десния крайник на борда и да го почуква от външната му страна.
 Дженифър Анистън gettyimages
3. Лейди Гага

Певицата не пуска инцидентни хора в спалнята си. Според нея, да си легнеш с мъж, който не те почита и няма съществени планове, значи той да ти отнеме креативноста. Това ще докара до загуба на популярност, нови песни и пари.-->



4. Ариана Гранде


Преди да стане известна, певицата е вярвала, че с цел да има шанс преди кастинги би трябвало да изяде шоколадова поничка .
 суеверия Thinkstockphotos
5. Селена Гомез

Певицата пие зехтин преди да се качи на сцената. Гомез споделя, че въпреки и да звучи непоносимо, зехтинът смазва гърлото й и оказва помощ да не и пресъхне устата.
 Селена Гомез Gulliver/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР