Не само козметичните компании, но и фазите на Луната ще

...
Не само козметичните компании, но и фазите на Луната ще
Коментари Харесай

Лунен календар за красота и лични грижи за февруари 2021

Не единствено козметичните компании, само че и етапите на Луната ще оказват помощ за запазването на хубостта и привлекателността на дамите в продължение на доста години. Благодарение на наблюденията на астролозите всеки ще може да избере верните дни за персонална грижа, тъй че всяка процедура да има оптимален резултат.
1 февруари: В първия ден на февруари силата на намаляващата Луна в Дева ще ви даде отлично време за грижа за лицето и тялото. На този ден можете умерено да употребявате скрабове, както и да вършиме хидратиращи маски.
2, 3 февруари:  Луната продължава да понижава, преминавайки в знака Везни. Това време е уместно за подмладяващи процедури, битка с целулита и разчистване на кожата от черни точки и възпаления. Също по този начин е добре за процедури от квалифицирани експерти в битка със стареенето.
4, 5 февруари: Луната се реалокира в съзвездието Скорпион и в тези дни астролозите предлагат да се опитат ароматни процедури. Къпането с масла, разтривки и маски ще помогне на кожата ви да заблести.
6, 7 февруари: Под въздействието на силата на застаряващата Луна в Стрелец са потребни водните процедури и разтривки. Почистването на лицето, изключително механичното разчистване, може да докара до увреждане и инфектиране и е по-добре да го оставите в интерес на навлажняване на кожата с маски и кремове.
8, 9 февруари: Под въздействието на Козирог астролозите предлагат да се грижите за себе си с потреблението на естествени средства и билкови отвари. Ефектът от такива процедури ще надмине всички упования.
10, 11 февруари:
- 10 февруари - процедурите за лице могат да включват битка с ранните бръчки.
- В деня на новолунието във Водолей, 11-и, астролозите предлагат тонизиращи вани, които ще оказват помощ да стане кожата еластична.

12, 13 и 14 февруари: Нарастващата Луна ще прекара три дни в Риби. Това време е уместно за всевъзможни процедури, ориентирани към подмладяване. Скрабове, маски, вани с ароматни масла ще оказват помощ за поддържане на тонуса на цялото тяло и попълване на водния баланс.
15, 16 февруари: Под въздействието на Овен процедурите за обезкосмяване ще бъдат сполучливи. По това време ще са подобаващи комплицирани ограничения, ориентирани към намаляване и повишение на тонуса на кожата на лицето и тялото.
17, 18 и 19 февруари: Растящата Луна ще прекара това време в съзвездието Телец. Астролозите предлагат да не се правят травматични процедури: изрязване на кутикула, механично разчистване, акупунктура. На тези дати можете да запазите свежестта и младостта благодарение на отвари от лечебни билки.
20, 21 февруари: Луна в Близнаци - време за използване на подхранващи и хидратиращи маски, подсилване на косата с национални средства. В тези дни би трябвало да се откажете от татуирането и инжекциите за хубост.
22, 23 и 24 февруари: Луната се реалокира в съзвездието Рак, като продължава да пораства. Всяко отнасяне на лицето ще бъде уместно, както и вървене до салона за хубост. Във всеки един от тези дни можете да си позволите комплицирани спа процедури, с цел да поддържате хубостта и положителното си въодушевление.
25, 26 февруари: Луна в Лъв - време за процедури за лице. В тези дни подхранващите маски идеално ще изгладят кожата и ще й придадат тонус.
27, 28 февруари: Луната прекарва два дни в Дева. Новолунието на 28 февруари не е уместно за дейни процедури. В този ден ще са подобаващи релаксиращи вечерни бани с добавка на успокояващи масла: лавандула, лайка, култивиран чай. На 27-и можете да употребявате маски, които избелват кожата ви.
Всяка процедура би трябвало да бъде съобразена с вида кожа, тъй че резултатът да е прелестен, а не причина за отчаяние.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР