Не само жените страдат по миналите си връзки. Мъжете също

...
Не само жените страдат по миналите си връзки. Мъжете също
Коментари Харесай

Как да разбереш, че все още не е преживял БИВШАТА, според зодията му

Не единствено дамите страдат по предишните си връзки. Мъжете също претърпяват нещата прекомерно мощно, само че заобикалят да го признаят. Държат се на състояние и не престават. Вижте по какъв начин да разберете, че той към момента не е претърпял някогашната си, макар че е траял напред с Върховен административен съд
Овен
Все още поддържа връзка с нея. Вие не сте основния му приоритет и е подготвен да скапе проектите ви, в случай че тя се нуждае от него. Внимавайте, защото Овенът е податлив към възобновяване на остарели връзки.
Телец
Нещата й и до в този момент запълват огромна част от вкъщи му. Приятелят ви твърди, че е затворил тази страница, само че не прави никакъв опит да се оттърве от старите мемоари. Поработете върху това. Предложете да ги съберете и да ги дарите някъде. Може и да помогне.
Близнаци
Дали я ненавижда, или обича, няма значение. И в двата случая, не стопира да мисли за нея. Не я изтрива от живота си и не може да обясни възприятията си изцяло.
ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК
Рак
Срещали сте се няколко пъти, а той към този момент предлага да живеете дружно. Чувства се извънредно обезверен от загубата на някогашната и час по-скоро се нуждае от човек до себе си. Неговата припряност потвърждава отчаянието му.
Лъв
Ако приятелят ви и някогашната му към момента имат близки връзки, несъмнено имате проблем. Позволяват си по-голяма непосредственост от нормалната? Незабавно поговорете с него и решете казуса, до момента в който не сте се трансформирали третия човек във връзката.
Дева
Често чувате по какъв начин ви съпоставя с някогашната си, прави съпоставения и намира общи черти. Дори от време на време се чуди за какво са се разделили. Помислете добре, дали желаете да участвате в товa съревнование.
ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР