Не само жените имат изисквания към партньорите си. Вярно е,

...
Не само жените имат изисквания към партньорите си. Вярно е,
Коментари Харесай

10 неща, които всеки мъж иска от връзката си

Не единствено дамите имат условия към сътрудниците си. Вярно е, че в доста случаи в профил наподобява като че ли нежната половина на човечеството е надалеч по-претенциозна от мощната, само че това не значи, че и мъжете нямат своите желания. Те просто са разнообразни. Ако смятате, че мъжете са просто устроени същества, водени най-вече от нагона и тестостерона, лъжете се. Те също имат потребност от избрани неща във връзката.
Кои са те?

Възможност за гонене
Мъжете са основани да преследват дамите. Това им доставя наслаждение, разпалва пристрастеността и желанието да бъдат с избрана жена. Това не значи, че губят това предпочитание откакто стартират връзка, в противен случай. Имайте го поради и не позволявайте на мъжа си да изгуби интерес. Не демонстрирайте цялостно отдаване, тъй като по този начин той ще изгуби чувството за мъжко гонене.

Уважение
Всеки мъж се нуждае от почит. Мъжкото его е устроено по подобен метод, че действа най-пълно в конюнктура на почитание към всичко, което е и с което се занимава.

Иска да приемате помощта му
Модерните дами като че ли са изгубили способността си да одобряват помощ. В устрема да се еманципират, те усещат като уязвимост приемането на подадена ръка от страна на мъжете. Мъжете обаче обожават да бъдат нужни, да вършат нещо за половинките си. Много е значимо да признавате понякога, че сте слаби и имате потребност от неговата мъжка помощ.

Пространство
Много връзки завършват поради чувството от страна на мъжа за задушаване. Жените са склонни да слагат граници и да изискват от сътрудниците си да съблюдават разпоредбите, от време на време не си дават сметка по какъв начин ги отблъскват. Давайте им малко независимост. Няма да сгрешите.

Комплименти
Мъжкото его би трябвало да се насърчава, да се подхранва. Правете му похвали, когато ги заслужава. Не отминавайте триумфите му и това, че наподобява добре.

Разнообразието в секса
Невъзможно е да приказваме за това какво желаят мъжете от една връзка и да не споменем секса. Той заема централно място в визиите на мъжа за идеалната връзка. Ако се стараете да разнообразявате половия си живот, той ще ви обожава.

Спонтанност
Рутината убива всякаква тръпка. За да я запазите, бъдете спонтанни. Изненадвайте го с недомислени оферти, които поддържат искрата на интереса.

Доверие
Доверието е общочовешка полезност, от която всеки се нуждае, с цел да се усеща удобно с половинката си.

Приятелство
Мъжете желаят да имат освен любовници до себе си, освен домакини и чистачки, освен положителни спътници, само че и приятелки. Важното в една връзка е да споделяте общи ползи, полезности, занимания и разбирания за живота като същински другари.

Да го ръководите от време на време
Много мъже намират за секси инициативността, която дамите поемат. Бихте спечелили по точки, в случай че редувате женската си уязвимост с разпоредителност и мощ. Те притеглят мъжете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР