Не само изневярата или внезапното осъзнаване на несъвместимостта с партньора

...
Не само изневярата или внезапното осъзнаване на несъвместимостта с партньора
Коментари Харесай

Това са 10-те най-големи грешки, които провалят брака

Не единствено изневярата или неочакваното осъзнаване на несъвместимостта с колегата може да унищожи един брак. Дори досадните и на пръв взор безобидни привички, с които не всеки може да се оправи, могат да доведат до това. Ето кои са 10-те съдбовни неточности за брака.

1. Нежеланието да се изслушваме

Когато желаете да предадете на колегата си какво мислите, е мъчно да изслушате монолозите му до дъно: просто желаете да го прекъснете и да започнете да говорите за това, което вас ви интересува. Ако това държание се е трансформирало в табиет и редовно половинката ви няма опция да изрази своите мисли и усеща, естествената връзка в последна сметка ще се разпадне.

2. Монотонност

Излизайте постоянно с колегата си. Ходенето на спектакъл и пътуванията сближават сътрудниците и им дават общи тематики за диалог.

3. Работен график

Всеки има график, само че въпреки всичко не е нужно да отделяте цялото си свободно време за работа. Трябва да планирате деня си по този начин, че да ви остане време, което да прекарате с вашата сродната душа. Ако всеки сътрудник се занимава със личните си каузи даже и след дългия работен ден, взаимният ви живот просто ще загуби смисъла си.

4. Чести кавги

Някои хора считат, че свадите са ключът към същинската връзка, тъй като усилват пристрастеността сред сътрудниците. Но този тип връзка е по-подходящ за мексикански сериали. Нито един балансиран и спокоен човек не би желал да живее постоянно в кавги.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР