Не само децата, но и с възрастните на този ден

...
Не само децата, но и с възрастните на този ден
Коментари Харесай

Фандъкова: Това лято модернизираме 17 училища и детски градини

Не единствено децата, само че и с възрастните на този ден би трябвало да приказваме за смисъла на думите, за това, че посредством тях можем да придобием всяко познание, а не посредством смарт телефоните. Това сподели на 24 май пред Би Ти Ви столичният кмет и някогашен учебен шеф Йорданка Фандъкова. Трябва да ценим смисъла на думите, тъй като сякаш от ден на ден приказваме и все по-малко споделяме, уточни тя.

Важно е технологиите да бъдат част от просветителния развой, тъй като децата явно не могат без тях, само че ние, възрастните би трябвало да ги водим по пътя и да им демонстрираме какъв брой скъпи са книгите.

И тази година вложенията в образованието са приоритет на общината, сподели Фандъкова. До края на юни ще бъде приключен новият корпус на Първа британска гимназия с 22 нови класни стаи, нова актова зала. Завършва разширението на 149-о учебно заведение. Това лято ще създадем цялостна рационализация на 17 учебни заведения и детски градини. Проектираме 4 нови учебни заведения, още тази година започваме с разширението на френската гимназия. Град, в който се строят учебни заведения, има бъдеще, заключи Фандъкова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР