Не само, че филмът полетя сред зрители от всички възрасти

...
Не само, че филмът полетя сред зрители от всички възрасти
Коментари Харесай

„Не очаквах пера да се разрошат“: Режисьорът на продължението на Chicken Run Сам Фел за противоречията в кастинга и надеждите за трилогията

Не единствено, че филмът полетя измежду фенове от всички възрасти по света, само че и анимацията е също се надпреварва за BAFTA по-късно този месец.

Това беше опрощение за Фел, който направи заглавия даже преди да бъде сниман кадър от кино лентата, откакто реши да преработи гласовете на Роки и Джинджър - подмяна на Мел Гибсън и Джулия Савала със Закари Леви и Тандиу Нютън.

Изображение: Сам Фел сподели, че желае да бъде „ самоуверен “, когато прави продължението. Снимка: Aardman/Netflix

Той признава, че е бил „ сюрпризиран “ от реакцията. „ Не чаках да се разрошят пера. Но допускам, че като погледна обратно, ще би трябвало да счупите няколко яйца, с цел да извършите нов омлет “, сподели той.

Fell изясни, че обновяването на актьорския състав има „ повече общо с разликата във времето – не по-специално с възрастта – а просто с това кой е в близост сега “.

Описвайки метода си към кино лентата като повече „ рестартиране “, в сравнение с продължение, той добави: „ Трябва да бъдеш самоуверен и просто да продължиш напред с метод...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР