Не само, че е възможно да имаме Радев и Йотова

...
Не само, че е възможно да имаме Радев и Йотова
Коментари Харесай

Атанас Славов: Радев направи силен политически жест

" Не единствено, че е допустимо да имаме Радев и Йотова за президент и вицепрезидент, ами е изцяло евентуално ". Това съобщи в ефира на " Делници " на телевизия " Евроком " Атанас Славов от Изпълнителния съвет на " Да, България! ".

" Има се поради позициите, които заемаше президентът в последната година и половина по основни въпроси за българското общество ", добави още той.

" Това, че той се нарежда не просто в областта на елементарната политика, където имаме ляво, дясно и център. Бих споделил, че той се нарежда в областта на конституционната политика, на стратегическите решения ", разяснява представителят на " Демократична България ".

" Този мощен политически жест при започване на годината, по някакъв метод ще детерминира политическата игра на терен ", безапелационен бе Славов.

" Радев ще сложи острия въпрос в това число към лявата партия: Те подготвени ли са да одобряват тази подадена ръка и то в областта на конституционната проблематика? ", посочи представителят от Изпълнителния съвет на партията.

" Лятото на предходната година " Демократична България " разгласи повсеместен пакет за конституционни промени. Много в детайли направен и разказан, т.е. би трябвало просто да бъде импортиран в идващия парламент. Докато Българска социалистическа партия към момента не е оповестила нито една значима конституционна смяна, даже никаква ", изрази своите опасения Атанас Славов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР