Не само, че Били Айлиш отдавна е сред най-популярните автори

...
Не само, че Били Айлиш отдавна е сред най-популярните автори
Коментари Харесай

Били Айлиш оглави класацията на съвременните изпълнители с най-богат речник

Не единствено, че Били Айлиш от дълго време е измежду най-популярните създатели на песни, само че 19-годишната музикална сензация може да се похвали и като един от актуалните реализатори с най-богат речник.

Според резултатите от скорошно изследване на специалисти от авторката на шлагера " Bad Guy " показва най-богат речник във връзка с песните, които основава - спрямо всеки различен актуален реализатор. В песните си Айлиш употребява приблизително 169 неповторими думи на 1000.

На противоположната страна на медала са реализатори като Трей Сонгз и Карли Рей Джепсен, които имат надлежно 66 и 69 неповторими думи на 1000.

В съпоставяне с музикалните митове в класацията, разнообразието от думи в творчеството на Айлиш я слага пред величия като Ханк Уилямс и Бони Райт, само че Били не съумява да задмине поетичния талант на Джим Морисън от The Doors, Бьорк, Джони Мичъл и Пати Смит - точно последната оглавява класацията на музикалните реализатори с най-богат речник в творчеството си.

Сред модерни звезди с богат речник челни позиции намират още Хари Стайлс (екс-One Direction) с 159 неповторими думи от 1000, както и Лизо, която е на трето място със 153 неповторими думи от 1000.

Вижте по какъв начин наподобява цялото нареждане в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР