Не само банковите, но и всички преводи в евро ще

...
Не само банковите, но и всички преводи в евро ще
Коментари Харесай

Преглед на печата

" Не единствено банковите, само че и всички преводи в евро ще поевтинеят ", оповестява в изявление за вестник 24 часа българският евродепутат Ева Майдел. Пред всекидневникът тя декларира, че желанието й е това да стане факт до 2019 година.

Комисията " Антикорупция " стартира цялостна инспекция на имуществото на алкохолния необут Миню Стайков. Това е съобщил за вестник Труд шефът й Пламен Георгиев. По думите му антикорупционният орган прави проверка освен на Стайков, само че и на всички упрекнати за присъединяване в незаконната група за данъчни измами и пране на пари.

" Ниският налог за първокласни коли отпада ",съобщава вестник Сега. Изданието изяснява, че данъкът на лекотоварните коли с маса до 3.5 тона внезапно ще скочи от следващата година. Финансовото министерство предлага сериозна смяна в определянето на данъка им, който сега е от 10 до 30 лева за всеки стартират звук товароносимост. Вместо това се планува товарните коли, които имат категория N1, да се таксуват по същия метод както леките коли, т.е. данъкът да зависи от мощността и годината на произвеждане. У нас е всеобща процедура първокласни леки коли да се записват като товарни, с цел да могат да употребяват данъчно облекчение, прецизира Сега.

КАТ може да се реалокира до баретите във " Врана ", осведоми вестник Стандарт. Изданието изяснява, че концепцията е коментирана към този момент няколко пъти, само че оферти за вътрешен министър Младен Маринов има експертността да направи промяната. За нея загатна и заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, тъй като в квартал " Дървеница ", където се намира КАТ сега, няма задоволително пространство, прецизира Стандарт.

" Всеки втори притежател, даващ жилището си чартърен, го прави незаконно, написа Монитор. Според брокери в този момент броят е им е над 50% от общия, само че допреди години делът е бил доста по-голям и е достигал 90%. По думите на специалисти с въвеждането на плоския налог от 10 на 100, който е доста по-малък от преди, последователно броят им стартира да понижава, добавя Монитор.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР