Не само Ахмед Доган и Софи Маринова са сред звездите

...
Не само Ахмед Доган и Софи Маринова са сред звездите
Коментари Харесай

Сградата на Артекс и Цветанов се появи в учебна тетрадка за 7-и клас

Не единствено Ахмед Доган и Софи Маринова са измежду звездите в учебниците на българските деца. Възхвала пред подрастващите е направена и на първокласната постройка " Летера " в жк. " Изток ", в която живее някогашният втори в ГЕРБ Цветан Цветанов и раздруса страната, написа " Пик ".

``
реклама

Скандалният текст е оповестен в тетрадка за 7-ми клас на издателство " Просвета ", която към този момент се употребява от учениците. Там обстойно и нашироко се изясняват преимуществата на онази постройка с ВИП асансьора на Цветан Цветанов, поради която се развихри аферата " Апартамент гейт ".

Възхвалява се необяснимо и делото на проектант Пламен Мирянов, сигнализират потресени родители в обществените мрежи. " Откога предприемачите се трансформират в национални герои и против какво ", питат се те и подозират, че е допустимо и други известни босове да са намерили място по втория метод в дуги учебници и пособия. Текстът е влезнал с врътка, защото става дума за нещо на пръв взор почтено - добиване и култивиране на информация от медийна обява. Напълно необяснимо е обаче за какво точно тази публикация за постройката с асансьора на Цветанов е определена от редакторите на " Просвета ", както и по какъв начин Министерство на образованието е проспало очевидния пиар.

На същото издателство е и учебникът за 4-и клас по предмета " Човек и общество ", където е откри място певицата Софи Маринова. Тя е изброена като една от видните представителки на ромския етнос в културния живот на страната през 20 и началото на 21 век.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР