„Не съм взимала рязко решение да спирам да пея, но

...
„Не съм взимала рязко решение да спирам да пея, но
Коментари Харесай

Роберта треснала телефона на Лили Иванова, помислила, че някой си прави майтап

„ Не съм взимала внезапно решение да спирам да пея, само че се събраха обиди от някои медии. Когато направих последната си ария „ Рапсодия “, снимахме клип и се пробвах да я разпространя по музикалните малките екрани, само че ми споделиха, че нямат потребност Барбара Стрейзънд и от хора, които пеят, а да забавляват публиката. Тогава започнах да преподавам и виждах смисъл в това “, съобщи пред Българска национална телевизия певицата Роберта, която след 10-годишно „ безмълвие “ се върна на сцената.

„ Публиката не може да взема решение по какъв начин би трябвало да пее един актьор. В никакъв случай не я недооценявам, само че тя не може да дефинира модата и стиловете в музиката, както никой не се меси в работата на огромните фешън експерти. Аз съм спечелила „ Златен Орфей “ и съм оценена от експерти. Не съм от хората, на които публиката ще ѝ каже „ изпей ни един кючек “, разяснява Роберта.

„ След като се появиха първите ми изяви по малкия екран, ми звъни телефонът. Отсреща слушам: „ Здравейте, аз съм Лили Иванова “. Казах си: „ Да бе, да “ и ѝ затворих телефона. Помислих си, че някой си прави подбив с мен. След това тя още веднъж ми звънна и към този момент я познах по гласа, че фактически е тя. Предложи ми да ѝ отида на посетители и от 1998 година се познаваме. Тя ме накара да вземам участие на „ Златния Орфей “. Убеди ме, че това е най-големият музикален конгрес, който завоювах. Вече се стремя това, което върша, да се харесва на мен, което е доста мъчно “, сподели още певицата.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР