Не съм взимал пари от тези хора, предлагаха ми не

...
Не съм взимал пари от тези хора, предлагаха ми не
Коментари Харесай

Обвинен от свидетел по делото за КТБ отрече да е получавал пари от Бареков

Не съм взимал пари от тези хора, предлагаха ми не един път, само че не взех! Не съм бил и на заплата в " България без цензура ". Това написа в персоналния си уебсайт Ангел Славчев, който беше упрекнат от очевидеца по делото за банкрута на КТБ Христо Цирков, че е получавал пари от Николай Бареков.

Цирков е финансист на евродепутата Бареков и преименуваната към този момент партия " България без цензура ". Сред материалите, които прокуратурата е внесла в съда по делото против Цветан Василев и останалите 17 души, измежду които не е Бареков, има голям брой доказателства освен за това, че той и политическият му план са били финансирани нерегламентирано с пари от КТБ по разпореждане на Василев, само че и че с пари, теглени от касата на банката, най-вероятно са били купувани гласове.

Пред проверяващите Христо Цирков изяснява, че е получавал пари, които е трябвало да занесе на Бареков. Постепенно с времето парите ставали от ден на ден и не са били осчетоводявани, а разплащанията са ставали на ръка.

Парите са отивали за хората към Бареков по негово предписание. Цирков показва като крайни получатели Калина Крумова (сега консултант на вътрешния министър Валентин Радев), Стефан Кенов (бивш народен представител от ББЦ), Ангел Славчев (лидер на януарските протести), Димитър Цветков (бивш кадър на ГЕРБ), Теодора Стоянова, Боряна Павлова (кандидати за депутати от ББЦ през 2014 г.).

Славчев отхвърли информациите и прецизира, че " Цирков е дълготраен чиновник на Николай Бареков и за да оправдае личните си действия е подготвен да каже всичко за всеки ".

" Аз съм чист пред съвестта си, пред фамилията си и Бога. Готов съм да дам показания пред която и да било институция, да ме подложат на детектори за неистина и прочие След моето овакантяване, Николай Бареков знаеше, че с него е свършено в политически аспект и за това стартира да изсипва огън и жупел върху мен, а неговите и на Пеевски медии, започнаха да пишат небивалици и долни неистини ", написа още Славчев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР