„Не съм виждал такъв отбор от представители на дясното, на

...
„Не съм виждал такъв отбор от представители на дясното, на
Коментари Харесай

Кандидатът на коалицията ГЕРБ-Обединени земеделци за кмет на община Марица Димитър Иванов откри предизборната кампания и поиска трети мандат

„ Не съм виждал подобен тим от представители на дясното, на демократичните сили, от толкоз доста знаещи, можещи и стимулирани хора, чиято единствена цел е да създадат община Марица по-хубаво място за живеене. Те естествено са водени и от безспорния водач на екипа – Димитър Иванов “, уточни Пламен Петков - един от най-дългогодишните общински съветници, който прикани жителите на общината да поддържат с №67 в бюлетината отбора от експерти, милеещи за община Марица.

Проф. Росен Димов, представител на гражданската квота в листата, благодари за доверието до момента на всички поданици на селищната система, оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.

„ Димитър Иванов умее да се вслушва във всички отзиви, без значение от коя посока са пристигнали и да ги ползва в името на по-доброто бъдеще на общината “, отсече проф. Димов.

Кандидатът за кмет Димитър Иванов направи къса ретроспекция на постигнатото от него и от екипа му през последните 8 години и набеляза задачите за идващия мандат.

„ За 8 години ние направихме доста. Знаете, че през този интервал приоритет №1 на управлението на община Марица бе да осигурим уют и комфорт за нашите деца, с цел да останат те да живеят тук, при нас. 8 години ни бяха нужни, с цел да изградим 9 нови детски градини в селата, в които има потребност, тъй като заварихме рушащи се детски градини, както и такива от пръст и от етернитови плоскости. Най-отговорно декларирам, че от останалите 8 забавачки няма такава, която да не е реновирана и да не е направена по този начин, че децата да се усещат спокойни и щастливи “, бе безапелационен Димитър Иванов.



Той напомни и сполучливите инфраструктурни планове, които управлението на общината е осъществило за последните 8 години в региона на образованието, спорта и културата.

„ Открихме първото приблизително учебно заведение на територията на община Марица в с. Маноле. По европейски и национални стратегии или със лични средства, обновихме всички учебни заведения. Заедно успяхме да изградим първата спортна зала за потребностите на нашите деца, спортисти и всички поданици. Втората, която е още по-голяма и красива, към този момент е реалност в с. Труд, а сега проектираме зала със същите параметри и в с. Рогош, която ще бъде издигната през идващия мандат. Направихме първото игрище за мини футбол, сега стартира строителството на други 2 нови сходни уреди в селата Бенковски и Царацово. Изградихме 30 нови детски площадки. Благодарение на нашите старания са ремонтирани и асфалтирани близо 30 км улици във всяко село. С общи старания успяхме да построим от нулата 2 читалища в селата Скутаре и Желязно, чакани близо 90 години от самодейците и жителите, които нямаше къде да си организират мероприятията. Построихме ново кметство в с. Костиево, сега построяваме такова и в с. Трилистник, стартираме градежа на нова административна постройка в с. Желязно. Направихме две нови здравни служби – в с. Бенковски и в с. Костиево. За нашите родители и по тази причина те да изживеят почтено старините си, изградихме 7 нови пенсионерски клуба. Предстои тази постройка тук да се трансформира в новия пенсионерски клуб на с. Скутаре “, уточни постройката пред себе си претендентът за кмет Димитър Иванов.



Той изброи и всички вложения в община Марица, осъществени по извоювани европейски и национални стратегии.

„ Изградихме първите 2 пречиствателни станции в община Марица - в с. Трилистник и с. Бенковски, стартирахме строителството на пречиствателна станция за питейна вода с замяна на цялата водопроводна мрежа в с. Граф Игнатиево. Община Марица завоюва първия план в Пловдивска област за компостираща апаратура за разделно събрани зелени и/или биоразградими боклуци в с. Ясно поле. Със лични средства и с европейско финансиране направихме над 50 км отводняване и канализация и над 120 км тръбопровод. Чрез съдружие Сдружение с нестопанска цел „ Местна инициативна група Община – Марица” печелим планове, влагаме и поддържаме бизнеса. С европейски стратегии в обществената сфера помогнахме на доста поданици на общината, повишихме качеството на административното обслужване, инвестирахме в сигурността на всяко едно село, като поставихме видеокамери и станахме основатели на разкриването на международната туристическа и археологическа сензация в Пловдивска област Малтепе “, означи Димитър Иванов. В края на изявлението си той акцентира на качествата и професионализма на хората от екипа си.



„ Това е най-сериозния и виновен екип, който значително е определен и с ваша помощ. Аз благодаря на всички поданици и другари, които ни подкрепяха през годините. С гордо вдигната глава, въз основа на всичко съградено и свършено от нас до момента, считам, че имаме достойнството, доблестта и достолепието да желаяме избор на доверие за трети мандат от Вас - нашите поданици. Нека на 27 октомври дружно да излезем и да подкрепим с №67 в бюлетината възхода на община Марица и по-доброто бъдеще на младежите в нея. Победа на 27 октомври “, обърна се към присъстващите претендентът за кмет Димитър Иванов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР