Не съм видял какви чатове е извадил обвиняемият Пламен Бобоков,

...
Не съм видял какви чатове е извадил обвиняемият Пламен Бобоков,
Коментари Харесай

Гешев: Бобоков е излъгал BTV, Божков е канонизиран от определени медии

Не съм видял какви чатове е извадил обвиненият Пламен Бобоков, тъй като не проследявам креативната активност на обвинени и подсъдими лица. Така основният прокурор Иван Гешев разяснява показаните от предприемача чатове в ефира на BTV, за които твърди, че са с премиера Бойко Борисов. Той добави, че все още няма нови обвинявания по делото " Бобокови ". Той е в Гоце Делчев, където се организира акция против битовата престъпност.
Пламен Бобоков: Прокуратурата работи с изцепки вид Боливуд, писах на Борисов с " положително утро, необут "
 
Гешев посочи, че не се е срещнал с новата порция известия , публикувани от обвиняването , на които се вижда връзка сред Бобоков и с потребителите Prezident – Rumen Radev I Desi Radeva.
Прокуратурата пусна нов чат, с цел да опровергае Пламен Бобоков за президента
 
" Това значи, че Бобоков е излъгал господин Хекимян и BTV , че няма връзка с президента на Републиката, допустимо е да има и с премиера – и какво от това. След като той счита, че е обикновено да комуникира с президента, очевидно е обикновено и с премиера ", съобщи основният прокурор.
По създание обвиненият е признал едно нещо: че съществува задкулисие и той взе участие в него, че има някаква паралелна страна, което в действителност прокуратурата желае да приключи, сподели Иван Гешев.
Който натрупа познания, натрупа и тъга, сподели още Гешев. " Откакто съм основен прокурор, съм натрупал доста познания и доста тъга. Трябва да разберем, че до момента в който не се прекъсне връзката сред олигарси, подсъдими, медии и политически партии, ние няма да живеем добре. Те крадат вашите пари най-вероятно… Трябва да прекратим и това хора със стотици милиони да си купуват медии, политици, партии и какво ли още не ".
Какво откри прокуратурата след 2 дни ровене в боклуци в Червен бряг? (СНИМКИ)
 
Божков в този момент е канонизиран от медиите, свързани с подсъдимите Донев и Прокопиев. Докато хора като Божков, Бобоков и други се канонизират, ще живеем по този начин, както живеем сега. А такива хора се канонизират, не тъй като са харесвани, а тъй като заплащат .
За акцията в Гоце Делчев : " Тя е част от рутинните ни дейности, които се вършат всяка седмица. Целта на взаимните дейности на Прокуратурата и Министерството на вътрешните работи е една – към края на годината резултатите с битовата престъпност да са по доста по-добър метод . Имам поради да има сензитивно понижение на битовата и стандартната престъпност на територията на цялата страна... С риск да се повторя, говорихме и с кметът на Гоце Делчев – ние не може да решим проблемите с образованието, проблемите с работата , макар че виждам, че града е жив и хубав, само че може да създадем две неща: да сложим като приоритет битката с битова и стандартната престъпност, както сме го създали и да продължаваме да работим в тази посока, с цел да могат равнищата на престъпността да са по-ниски и то освен тази година ", разяснява Гешев.
Гешев със закани да " Чистим България ", питат го политик ли ще става (СНИМКИ)*
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР