Не съм видял какви чатове е извадил обвиняемият Пламен Бобоков,

...
Не съм видял какви чатове е извадил обвиняемият Пламен Бобоков,
Коментари Харесай

Иван Гешев: Съобщенията показват, че Бобоков е излъгал г-н Хекимян и bTV

Не съм видял какви чатове е извадил обвиненият Пламен Бобоков, тъй като не проследявам креативната активност на обвинени и подсъдими лица. Така основният прокурор Иван Гешев разяснява показаните от предприемача чатове в ефира на bTV, за които твърди, че са с премиера Бойко Борисов. Той добави, че все още няма нови обвинявания по делото „ Бобокови “.

Той посочи, че не се е срещнал с новата порция известия, публикувани от обвиняването, на които се вижда връзка сред Бобоков и с потребителите Prezident – Rumen Radev и Desi Radeva. „ Това значи, че Бобоков е излъгал господин Хекимян и bTV, че няма връзка с президента на Републиката, допустимо е да има и с премиера – и какво от това. След като той счита, че е обикновено да комуникира с президента, очевидно е обикновено и с премиера “, съобщи Гешев.
Пламен Бобоков сподели преписка с B. Borisov, който назовава „ Бос “ По думите му двамата са се срещали, с цел да разискват случая с либийския танкер "Бадр "
„ Анализът на мобилните устройства е над 260 GB, „ Война и мир” е към 5 GB. Продължава анализът на събраната информация. Знам, че има информация за всевъзможни лица, на всевъзможни позиции в страната. Бобоков е признал, че съществува задкулисие и той взе участие в това задкулисие. Говорил е за връзки и по какъв начин се реализира въздействие. Той е признал за паралелна страна, в която, надали не, той взе участие “, уточни обвинител №1.

Той посочи, че прокуратурата се бори хора с пари да си купуват медии, политици и партии, с цел да крадат безнаказано. По думите му обвинените могат да имат разнообразни версии, с цел да се оправдаят.
И Prezident – Rumen Radev в чатовете на Бобоков Бизнесменът си е писал и с Desi Radeva
„ Версии, че са били дисиденти и са почнали от „ Магурата “ (б.р. основният прокурор засяга изявление на Васил Божков). Аз не си припомням господин Желю Желев и господин Дертлиев да са почнали от „ Магурата “. Могат да излязат с версия, че са водели митингите против мръсния въздух в Русе, други залагат някакви теории за джуджета (б.р. следствието на Антикорупционния фонд, наречено „ Осемте джуджета “), не дай си Боже, да стигнат и до 10 дребни негърчета “, сподели още основният прокурор.

Гешев разяснява, че всички наказани нарушители настояват, че са почтени и репресирани от прокуратурата, а присъдите им са резултат от правосъдна неточност или фалшифицирани доказателства.

„ От тези медии, свързани с подсъдимия Прокопиев, свързани с подсъдимия Донев, свързани с други лица – приказват за правдивост. Съветвам българските жители да гледак кой какво прави, а не какво написа “, добави основният прокурор.

Специализирана акция против битовата престъпност се организира в Гоце Делчев. На място е и основният прокурор Иван Гешев. По думите му задачата е да се ограничи стандартната престъпност в цялата страна.

„ Посещаваме градове, където са осъществени закононарушения, да дадем знак на тези, които правят такива закононарушения, че не е здравословно да правят тази активност. Не всички ще се съобразят, с престъпността никой не се е преборил. Но когато знаеш, че на другия ден ще дойдат основния прокурор, министъра на Министерство на вътрешните работи и основния секретар – някои от тях ще се замислят. В едни други години това се наричаше предварителна защита “, означи Гешев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР