Не съм убеден в автентичността на тези протести, водени от

...
Не съм убеден в автентичността на тези протести, водени от
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Не съм убеден в автентичността на тези протести

" Не съм уверен в достоверността на тези митинги, водени от коли с съветски номера. Дали не сме очевидци на геополитически конфликт на българска територия? Призовавам служибите да се намесят. " Това сподели някогашният президент на България Росен Плевнелиев в изявление за Нова телевизия.
По думите му Русия няма никакъв интерес България да влезе в още една фаза на интеграция в Европейски Съюз.
Плевнелиев добави, че патриотичното не може да бъде политизирано:
" Патриотите са тъкмо противоположното на националистите, а в България имаме тъкмо това обединение, което не е добре за българската народна власт. "
Той акцентира, че държавното управление на Борисов е постигнало не малко – организира сполучливо европредседателство, подписа исторически контракт за другарство с Македония, а в този момент е на път да отвори вратите на страната ни към Еврозоната и Шенген, с помощта на позитивния отчет от Европейска комисия.
" Президентът Радев сега се държи като опозиционен водачи и ненапълно като подстрекател на митингите. Той подклажда напрежението, а не трябва да прави това в обстановката, в която се намира страната ", разяснява още Плевнелиев.
Той бе безапелационен, че не вижда предпоставки за оставка на държавното управление, само че акцентира, че митингите на жителите би трябвало да бъдат чути и институциите да се опитат да оказват помощ на недоволните.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР