Не съм търсила подкрепа от никоя партийна централа. Поисках подкрепа

...
Не съм търсила подкрепа от никоя партийна централа. Поисках подкрепа
Коментари Харесай

Мая Манолова хвърли бомба за получената подкрепа и от БСП, и от десни

Не съм търсила поддръжка от никоя партийна централа. Поисках поддръжка от жителите и от всички, които желаят смяна на метода, по който се ръководи столицата. Това съобщи някогашният омбудсман и претендент за кмет на София Мая Манолова.

„ Ценя поддръжката и на леви, и на десни, само че още повече оценявам поддръжката на жителите.

Питаха ме неведнъж обществено дали диря поддръжка от партийни централи. И отговорих пред всички, че диря поддръжка от всеки, който има идея и хрумвания за промяна”, посочи тя пред bTV.

„ Повечето от партиите не са ме питали дали желая да ме поддържат. Не съм водила диалози с нито една партийна централа”, безапелационна бе кандидат-кметицата.

„ Битката ще бъде доста сложна. Управлението се е окопало съществено през последните 14 години. Моделът, по който се ръководи София, е подмолно.

Хората по кварталите са забравени от тези в центъра”, уточни тя.

"Не се боря за власт. Искам да оказвам помощ на хората. И защото не можех да го върша повече като омбудсман, в този момент ще го върша като кмет. В понеделник ще показва стратегия с целите, написана с жители ", заяви още Манолова.

Тя добави, че е сменила адресната си регистрация още предходната година, с цел да може дружно със брачна половинка си да са на един адрес, както било редно.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР