Не съм търсил контакт с главния прокурор. На ход е

...
Не съм търсил контакт с главния прокурор. На ход е
Коментари Харесай

Радев: Не съм търсил контакт с главния прокурор. На ход е Конституционният съд

" Не съм търсил контакт с основния прокурор. На ход е Конституционният съд " . Това съобщи президентът Румен Радев по време на тригодишния си доклад по отношение на информацията, че е поканил Иван Гешев на среща във връзка поисканото от основния прокурор пояснение за имунитета му. 

" Нямам концепция за съответен случаи, уверен съм, че не съм правил нищо неправилно ", безапелационен бе той.

" Аз нямам никаква концепция за аргументите. Главният прокурор да изясни своите претекстове. Ще проследявам за хода на това дело ", добави той. 

" Моите претекстове за Конституционни промени не са ориентирани против прокуратурата, декларирал съм го намерено на консултациите, които организирах. Моят претекст е ориентиран към по-висока успеваемост на правосъдната власт ", разяснява още президентът. " Обявил съм, че ще имам среща с всички институти, с тремата огромни в правосъдната власт, с представляващия Висш съдебен съвет и с основния прокурор по предлаганите промени. Предстои ми градивен разговор с основния прокурор ", изясни той.

" От основния прокурор чакам усърдие от действителната битка с корупцията, където има най-голяма среда – публичните поръчки и огромните планове, които към този момент се вършат и без публични поръчки ", сподели още Радев. 

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР