Не съм таен агент на Гешев. Общинският съвет работи от

...
Не съм таен агент на Гешев. Общинският съвет работи от
Коментари Харесай

Цитат на деня: Не съм таен агент на Гешев, а прът в колелото на корупцията

" Не съм скришен сътрудник на Гешев. Общинският съвет работи от средата на 90-те годни с мотото на песничката за Дядо Мраз - " дарове ще има за всички от сърце ". Аз ще бъда този, който ще им каже, че тази година няма да има Дядо Мраз. Ще бъда кол в колелото на корупцията.

Думите са на предприемача Александър Ваклин, по чиито сигнал стартира следствието за рушвет против отстранения кмет на " Младост " Десислава Иванчева, заместника й Биляна Петрова и медиатора Петко Дюлгеров. Сега той е самостоятелен претендент за общински консултант в София.

" Като видях какви хора се кандидатират за общински съветници и кметове, взех решение, че може би има потребност и от някой като мен, който може да каже нещата в очите ", съобщи Ваклин в предаването " Беновска пита ".

" Мен не ме е боязън да застана с името си и да доведа нещата до край. Мисля, че за доста малко време ще съумея да убедя останалите съветници, че би трябвало да се върви в нова посока и с нов морал. Аз почитам мощните персони и в листите на някои от партиите има мощни персони. Смятам, че ще мога да работя точно с тях ", добави Ваклин.

На въпрос дали няма да е прикрит сътрудник на единствения претендент за основен прокурор Иван Гешев в Столична община, строителният бизнесмен сподели, че е " сътрудник на хората, на които им е омръзнало да ги изнудват ".

Всичко, което би трябвало да знаете за: Местни избори 2019 (218)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР