Не съм сигурен, че Вашингтон, Киев или Москва ще извлекат

...
Не съм сигурен, че Вашингтон, Киев или Москва ще извлекат
Коментари Харесай

Доц. Георги Чанков: Руснаците могат да се договорят с Тръмп

Не съм сигурен, че Вашингтон, Киев или Москва ще извлекат изгода от абсурда към диалога сред Тръмп и Зеленски. Ако под Вашингтон разбираме Доналд Тръмп, той е в положение да извлече изгода.
Това съобщи пред „ Хоризонт “ доцент Георги Чанков, учител по „ Международни връзки “ в УНСС:

„ Процедурата против Тръмп по-скоро ще му помогне като убеди колебаещите се американски гласоподаватели, че той води война с блатото, което се пробва да го всмуче, само че той е решен като воин от приказките да го пресуши “.

„ Доналд Тръмп не е русофил, както се пробват да го упрекват. Той е сложен сътрудник, непреклонен, само че е и сътрудник, с който руснаците могат да се договорят. Докато демократите към този момент може би еднопосочно са подготвени да водят война против Русия до последния украински боец “, сподели доцент Чанков.

Според него на украинският президент Володимир Зеленски по никакъв начин не му е елементарно – той е „ зелен “ в политиката, ловко селекциониран от олигарха Игор Коломойски, само че неговият триумф надвиши и личните му предвиждания.

„ За да упражнява действителна власт, Зеленски има потребност от организация и пари. И освен това състояние е мощно подвластен от външна и вътрешна поддръжка. Интригата, в която го вкарват, ужасно му пречи “, счита доцентът.

„ Днешна Украйна е Украйна от XVII век, единствено че със смарт телефони “, означи още доцент Чанков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР