Не съм сигурен, че няма заличаване на документи. Това заяви

...
Не съм сигурен, че няма заличаване на документи. Това заяви
Коментари Харесай

Марешки: Не е задължително да се взема гориво от Лукойл за държавните бензиностанции, но е най-лесно

Не съм сигурен, че няма изтриване на документи. Това съобщи водачът на " Воля " Веселин Марешки във връзка със снощните дейности на Комисия за защита на конкуренцията против Българската петролна и газова асоциация (БПГА).
Марешки съобщи и, че в Румъния потвърдили съществуване на картел при " съвсем същите играчи ". " В България те може би имат колегиална политика към българските консуматори ", съобщи иронично водачът на " Воля ", като посочи, че надали политиката на един пазар е една, а на различен – по-различна.
Собственикът на VM Petroleum акцентира пред Нова телевизия, че в този момент страната копира концепцията му за Държавна петролна компания. " Искам просто да има изгода за българския народ и другояче хубавата концепция да бъде опорочена ", посочи той, като акцентира, че не желае отпред на плана да е " някакъв служител ", който да го опорочи. Припомняме, че Марешки категорично пожела да оглави плана за основаване на Държавна петролна компания.
Не е наложително гориво за държавните бензиностанции да се взема от " Лукойл ", само че това е най-лесният вид. Тази борба я виждам като опит за нормализиране на пазара, а не като борба против " Лукойл " или различен състезател, посочи Марешки. Той се отбрани, че взема гориво от легални източници и че няма толкоз доста места – 2-3 източника, измежду които " Лукойл ", " Ромпетрол " и от Гърция.
Още: " Удари ли страната дефинитивно по " Лукойл " с решение да се прави Държавна петролна компания? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР