Не съм сигурен, че Българската армия разполага с каквото и

...
Не съм сигурен, че Българската армия разполага с каквото и
Коментари Харесай

Константин Бачийски: Даването на въоръжение за Украйна ще се реши от Народното събрание

Не съм сигурен, че Българската войска разполага с каквото и да е въоръжение, което в случай че бъде предоставено на трета страна, няма да падне защитната ѝ дарба. Така че какво, по какъв начин и в какъв размер военна помощ бихме дали на Украйна - това ще се реши в пленарната зала. Това сподели в пред Българска национална телевизия депутатът ПГ на " Продължаваме промяната " Константин Бачийски.

По думите му има доста неща, които би трябвало да се уточнят - нещо, което ще стане в пленарната зала. " Продължаваме промяната” е балансьор в обединението и крайното решение на съдружния съвет ще е такова, че всяка една от политическите обединения, участващи в обединението, ще го поддържа, увери той.

" Започна се от две много противоположни позиции - на “Демократична България” и Българска социалистическа партия, само че във времето и досега те до някаква степен се сближаваха. Не бих споделил, че се прави компромис, а че дяволът е в детайлите - до какво България би могла да направи. За нас значимото е какво отражение ще има всяко едно решение върху нашата национална сигурност ", изясни Бачийски.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР