Не съм сгодена“. Така Поли Генова опроверга слуховете, че ще

...
Не съм сгодена“. Така Поли Генова опроверга слуховете, че ще
Коментари Харесай

Поли Генова: Имам сериозен приятел, но не съм сгодена!

Не съм сгодена “. Така Поли Генова опроверга слуховете, че ще подвига женитба, разбра HotArena .

Певицата, която ни представяше на „ Евровизия “, разбуни духовете със своя фотография в обществените мрежи. На ръката на изпълнителката се вижда голям пръстен, който всички помислиха за годежен.

Имам си сериозен другар - признава Поли, само че не разкри дали той е чужденец или българин. – Все още не съм сгодена “.

Певицата и възлюбеният й са дружно отдавна, само че заобикалят да се демонстрират пред медиите или да разясняват връзката си.  Тайнственият мъж до Генова я печели с неповторимото си възприятие за комизъм. Поли разкрива, че индивидът до нея не се впечатлява от триумфите й на сцената, само че все пак се гордее с нея.

Той е над нещата. Двамата принадлежим един на различен. До него съм спокойна и уверена “, разяснява Поли, цитира „ България Днес “.

Искам лека женитба. Да няма доста хора. Винаги съм мечтала да се омъжа на плажа. Всички да са боси край морето и да се чуват вълните “, помечта изпълнителката.

Генова към този момент се вижда като младоженка в последния си клип. В него изпълнителката е облечена в сватбена рокля и напряко сияе.

Когато родителите ми видяха клипа, незабавно ми звъннаха. Бяха се тормозили, че ще се бракосъчетавам, само че още има време до този миг “, добави певицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР