Не съм се виждал с Волен Сидеров Волен Николов Сидеров

...
Не съм се виждал с Волен Сидеров Волен Николов Сидеров
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Не съм се виждал с Волен Сидеров

Не съм се виждал с Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила, сподели Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила по Канал 3.

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация добави, че не е дискутирал по какъв начин лидерът на "Атака " ще гласоподава на вота на съмнение. "Утре като се забележим, ще приказваме ", сподели още той по тематиката с изказванията на своя сътрудник.

Военният министър разяснява и днешната конференция на Българска социалистическа партия. Той изясни, че охранителната компания, против която от Българска социалистическа партия внася сигнал в прокуратурата, допреди осем месеца е ръководена от тях и е била на загуба. ”Сега тя към този момент е на облага. Собственост на компанията може да бъде продадена, с цел да се понижи загубата. След като компанията има лиценз да купи оръжие, значи има и да го продаде ", безапелационен бе Каракачанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР