Не съм се събирала с никого! Когато веднъж отрежа някого,

...
Не съм се събирала с никого! Когато веднъж отрежа някого,
Коментари Харесай

Глория бясна: Няма път назад! Любовникът на застаряващата прима я редувал с 22-годишна сервитьорка


„ Не съм се събирала с никого! Когато един път отрежа някого, то е вечно! Няма път обратно ” – по този начин Глория разяснява слуховете, че отново е с милионера Йордан Джермански, които плъзнаха през седмицата, дочи HotArena.

Припомняме, че предходната година примата на фолка изненадващо наруши правилото си да не разяснява персоналния си живот и сподели мъжа до себе си. Оказа се, че тя даже се е сгодила за атрактивния баровец. Изненадващо обаче преди няколко месеца изпълнителката го натири, разтрогна годежа и призна, че сама се усеща най-добре.

„ Глория още веднъж се е върнала при него и отново носи пръстена с елмаз ” - тази мълва се разнесе измежду фолк гилдията при започване на седмицата, откакто по Би Ти Ви бе излъчено изявление с нея, в което тя показва гордо бижуто. Някои всемирски уеб сайтове побързаха да оповестят тази вест, която обаче остава с изтекла отминалост, тъй като въпросното посещение в предаването „ Преди обед " е от преди пандемията. Повторението на материала обаче подведе светските публицисти.

Оказа се, че Глория няма никакво желание отново да се връща при Джермански. Тя изтъквала пред свои другари, че предприемача не можел да укроти бурната си ревнивост към изявите й на сцената. Според осведомени обаче истината е малко по-различна. Мълви се, че звездата на фолка спипала милионера да й кръшка. Баровецът поддържал паралелна връзка с 22-годишна сервитьорка от хитово столично заведение, на която дори плащал наема на апартачента. Атрактивният плейбой до последно отричал за изневярата си, само че Глория била непреклонна и върнала годежния пръстен. В момента Джермански бил публично с младата госпожица, с която дори май и живеел.

„ Той си е подобен – постоянно има по няколко дами . Преди време беше гадже с Ирен Онтева и не спираше да й изневерява. Даже по едно време беше по едно и също време и с манекенката, и с фолк певицата ”, описват негови познати. В същото време, Глория получи голям апетитен комплимент от журналиста Сашо Диков, който я назова „ жена от доста, доста висока класа ”. „ И като визия, и като държание, като всичко тя е на равнище, нея не можеш да я свалиш, би трябвало да си доста специфичен като мъж, с доста специфични качества, с цел да я впечатлиш ”, изрази възхищението си към фолкдивата Стажанта, писа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР