Не съм се натискал да идвам, вие ме извикахте. Имам

...
Не съм се натискал да идвам, вие ме извикахте. Имам
Коментари Харесай

Жесток Скандал В Ефир Със Сина На Аня Пенчева И Виктор Николаев!

" Не съм се натискал да пристигам, вие ме извикахте. Имам въпрос към господин Виктор Николаев. Спомняте ли се последния път, когато ме поканихте?, поде заядливо Ангел Караньотов.

" Споменът ми е, че имаше проблем, че е влезнал с мотор в мол ", отвърна водещият на Нова тв.

" Тогава имаше доста хубави мотиви, само че за тях не ме извикахте. Има някакво садистично възприятие, че съм наследник на Аня Пенчева и си нося бремето. Цялата информация е неверна. Нито сме били през нощта някъде, нито сме били на пътя. Става въпрос за един господин, който е нападателен и заплашва дами и мъже. В деня, в който това се е случило, е отправял закани с особена свирепост към Ива ", разкри синът на Аня Пенчева.

" Каза ми, че няма да остана здрава на тази писта. Трябвало да ми се покаже онлайн и че съм щяла да пострадам. Обадих се на Ангел, с цел да му кажа, че съм обезпокоена и съм сама на една писта с роми, които ни заплашват. ", добави Ива Русинова.

" Разпитани са всички, излежал съм си 24 часа. Има закани. Защо полицията не обърне внимание на това. Господинът събира формация, има закани и по-късно. Това, че аз съм отишъл и са му счупили зъбите някакви хора, не го прави автоматизирано почтен.

Тя ми звънна на ръба да се разреве, че въпросният господин ще я бие. Г-н Николаев, вие като мъж по какъв начин ще реагирате, в случай че вашата жена е застрашена ", попита ядосано състезателят по мотоциклетизъм.

" Отивам самичък и в този миг се разиграва някаква кавга. Това, че съм бил там и съм наследник на Аня Пенчева не ме прави отговорен. Нека някой от тези 30 индивида да каже дали аз съм бил забъркан в багра. Преди 6-7 години бях момчето от мола, в този момент ще съм биячът от летището ", изригна наследникът на известната актриса.

" Мен ме пребиха на пътя преди 4-5 години, подадох тъжба и нищо по-нататък не се случи ", разкри още Русинова.

Двамата описаха, че не знаят кой е викнал полиция.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР