Не съм се молила на Борисов, но той ме молеше

...
Не съм се молила на Борисов, но той ме молеше
Коментари Харесай

Манолова: Борисов ме молеше да не се кандидатирам за кмет

" Не съм се молила на Борисов, само че той ме молеше да не играя за кмет, тъй като знаеше какво ще се случи на изборите. Той загуби вота на жителите, макар че впрегна целия под земята свят. Той загуби вота на хората, само че завоюва броенето в зала " Арена Армеец ".

Това сподели ексдепутатът от Българска социалистическа партия, някогашен омбудсман и сегашен ръководител на гражданската платформа " Изправи се.БГ " Мая Манолова. В събота тя провежда " седящ митинг " пред Министерския съвет и разгласи, че ще се взе участие на идващите избори. Ден по-късно министър председателят Бойко Борисов разяснява поръчката ѝ: " Трябваше да я слушате, като пристигна да се моли омбудсман да стане. За всеки пост тя се явява, за всеки. Само за шеф на това учебно заведение, щото е счупено... Пожелавам триумф, това е народна власт. Всеки може да си прави партии, да ръководи. Кога съм споделил, че съм единствен? Камо ли да кажеш за жена, че си единствен, би трябвало да си внезапен простак. Аз не съм ".

Сега Манолова продължава задочния спор с премиера като разгласи, че изказванията му са " паник офанзива и посттравматично разстройство ". " Психолозите обясниха доста в детайли какви са следствията от ковид – ето ги следствията ", сподели тя по адрес на Борисов.

По думите на Манолова министър председателят е " привикнал да е самичък на терена и е да играе мач на една врата, който е авансово уречен ". " Е, този път няма да бъде по този начин, ще има същинска борба, в която ще взе участие новата опция - българските жители, и тя ще бъде извоювана от жителите ", сподели още тя.

Въпреки че разгласи, че ще взе участие в изборите Манолова разгласи, че сега не счита да прави нова партия. " Не е време за партийно строителство. Хората имат други проблеми. Без работа са, компаниите банкрутират, стопанската система на страната се срутва. Но, да, хората, които се събраха на митинг под прозорците на Бойко Борисов желаеха проверка, попитаха къде са парите. Тези хора са алтернативата и новата политическа мощ, която се появява. Да, аз поех ангажимент, че тази политическа мощ ще стане първа политическа мощ. Ние декларирахме, че ще участваме на избори ", сподели тя и добави, че от на следващия ден потегля из страната, където също ще се съберат хора, които са недоволни от ръководството.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР