Не съм се месил този път в избора за кандидат

...
Не съм се месил този път в избора за кандидат
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Грешка беше издигането на Мая Манолова за омбудсман

Не съм се месил този път в избора за претендент за основен прокурор. Това сподели в студиото на „ Лице в лице” министър председателят Бойко Борисов.

Премиерът призна и че е сбъркал с издигането на Мая Манолова за омбудсман.

" Видяхте какво си причинихме, тя твърдеше, че е аполитична, само че в този момент не е по този начин, няма да съм доверчив ", добави Борисов.

Той добави, че не желал да бъде двуличник, тъй като в случай че е трябвало да се излъчи от името на държавното управление име, то е щяло да бъде от ГЕРБ – Данаил Кирилов или Емил Радев.

Това са юристите при нас, аз като си представям основен прокурор, тях виждам, само че това би било лицемерно, сподели министър председателят.
Автошествие на съперниците на тактиката за детето този следобяд в София Протестиращите упорстват за среща с президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов
Сегашните митинги срещу единствения претендент за поста на обвинител номер едно Иван Гешев, съгласно Борисов, са от една партия.

Законът споделя, че прокурорите предлагат и излъчват претендент за прокурор, тъй че ги оставих: каквото си изберат, това е, добави министър председателят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР