Не съм съгласен, че нямат допирни точки Продължаваме Промяната и

...
Не съм съгласен, че нямат допирни точки Продължаваме Промяната и
Коментари Харесай

Експерти: Очакват се сътресения в една от големите партии

Не съм склонен, че нямат допирни точки „ Продължаваме Промяната ” и, тъй като една от първите точки, която ще влезе, ще бъде военната помощ за Украйна и тогава няма по какъв начин да гласоподават по друг метод 2/3 от партиите. Това съобщи някогашният зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев в ефира на Нова телевизия.

„ Има твърди ядра, които поддържат политиката на партията си. Не считам, че 100% от самите депутати на Политическа партия поддържат такава политика, евентуално ще има разтърсвания в партията, в случай че остане в дълбока съпротива ”, сподели още той.

Доц. Иво Инджов съобщи: „ Имаме безапелационна поръчка от Политическа партия, че няма да създадат държавно управление на и с присъединяване на. Борисов има цялостната опция да сформира държавно управление с, Има Такъв Народ, и ще се намерят няколко депутати от. Нинова нищо не е споделила срещу експертно държавно управление на. ”

„ Проектокабинетът на Габровски съдържаше фигури, свързани с предходни ръководства, някои политически сили. тогава обаче задачата беше да се притегли Политическа партия и Демократична България. в този момент, в случай, че изрично вървят по пътя към структуриране в съпротива и подготовка за локалните избори и възможни последващи предварителни парламентарни избори, Борисов не би трябвало чак толкоз да се преценява с останалите политически сили и да стесни кръга на специалистите ”, добави още той, само че счита, че фигури като Симеон Дянков и Соломон Паси биха били сложни за преглъщане от някои от партиите.

Кристиян Шкварек счита: „ Пет избори по-късно, вървим към един парадокс, в който всичко става допустимо, а толерантността на гласоподавателя се покачва, в това число обединения сред партиите. ПП-ДБ си гонят партийният интерес за локалните избори. ”

„ Първият би трябвало да направи кабинет, тъй като носи най-голямата легитимност и електорална тежест ”, добавя той.

Милен Любенов разяснява: „ Вариант сред двете съществени обединения към този момент е неосъществим. Има и втори вид съгласно Борисов, значи има предварителни диалози сред останалите политически обединения. Вероятно ще имаме програмно държавно управление с,, Има Такъв Народ, ще изчакаме да забележим и какво ще направи. ”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР