Не съм разделена с мъжа ми. Клюките много пъти ни

...
Не съм разделена с мъжа ми. Клюките много пъти ни
Коментари Харесай

Маги Ангелова: Слави Трифонов и Елисавет не са конкуренция за сърцето ми

" Не съм разграничена с мъжа ми. Клюките доста пъти ни разделяха. Писаха, че съм във Варна, само че съм си в София и плановете ми са извънредно сполучливи. Слави ме поддържа ". Това показа Маги Ангелова, някогашната огромна обич на Слави Трифонов. Двамата изкараха 3-годишна буйна връзка в края на 90-те години и от този момент до момента постоянно злите езици ги свързваха в загадка връзка.

След като Маги и Слави се разделиха, тя откри любовта в лицето на предприемача Елисавет Ъков, с който мислят да сключат брак. Именно от него Маги роди своята щерка Ангела. Ироничното в тази ситуация е, че Елисавет Ъков и Слави Трифонов са близки другари. Маги показа, че двамата не са " конкуренция " за нейното сърце. Това си е огромна необичайност, тъй като нормално някогашните и актуалните мъже на една и съща жена не могат да се понасят.

Топпапараците на " България Днес " изловиха русата психоложка на разходка в компанията на другарка, с която използваха пролетното време, с цел да създадат тур по центъра. С тефтер и писалка в ръка двете дами много пообиколиха, само че Маги не разкри дали прави оглед за нов офис в столицата. В последната година психоложката е много заета и натрупа пачки около плановете си. Тя е партньорка с хитовата Наталия Кобилкина, също добра другарка на Дългия и сексоложка в шоуто му.

Двете дами провеждат семинари за дами на тематика " Как да притеглим богати мъже и щастието в живота си? ". Форумите се радват на нечуван триумф. " Планирам да разширя активността си през новата година ", довери Маги.

Ангелова постоянно пътува до Варна, само че другояче си е в София. Преди година злите езици разделиха Маги и Ъков поради... пари. Клюката донесе, че бизнесът му със спортни артикули е банкрутирал и са останали без издръжка. Тези изказвания бързо се изпариха и фактът, че двамата още са дружно, ясно демонстрира истинността на клюките.

" Слави Трифонов е оставил ярка диря в живота ми, той е част от него и постоянно ще бъде ", затвърди другарството си Маги. Покрай драмите, които Дългия претърпява около референдума, сигурно ще му е нужна помощ от дипломираната психоложка.

Макар през леглото на Слави да са минали певицата Алекс Раева и балерината Мартина Огнянова, точно към нея той изпитва най-истински усеща. Самият факт, че тя е единствената жена, на която той се е обяснил в обич в ефир, приказва за това. Връзката сред тях стартира още през 1997-а, когато Маги се класира на трето място в състезанието за хубост. Следват 3 години на обич и благополучие, когато ненадейно Маги си потегля. През 2000 година Дългия й се изяснява в обич пред цяла България.

На прощалния концерт на " Хъшове " Слави Трифонов със сълзи на очи моли Магдалена Ангелова за амнистия и споделя, че я обича. " Когато чух любовните му думи, когато видях сълзите му, си помислих, че съм неповторима, тъй като бях на други години, усетих истинността в думите му и се разнежих ", описа по-късно Маги. 10 години по-късно обаче тя към този момент има друго пояснение за случилото се: " Вярвам, че не съм неповторима, нито съвършена, просто в оня даден миг очевидно съм му дала тези чувства, от които той е имал потребност. Иначе не знам с какво съм заслужила тази чест да бъда единствената, получила пояснение в обич от екрана, само че очевидно съм го заслужавала, щом ми се е случило ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР