Не съм Радев - да се радвам, когато хората се

...
Не съм Радев - да се радвам, когато хората се
Коментари Харесай

Извънредно! Бойко Борисов подаде оставка

Не съм Радев - да се веселя, когато хората се бият по улицата, съобщи водачът на ГЕРБ на Националната конференция на партията.
„ Ще продължа диалозите с съдружните сътрудници и ще им предложа вид, в това число подобен – аз да си потегли и да продължи държавното управление ", съобщи министър председателят Бойко Борисов пред делегатите на Националната конференция на ГЕРБ.
„ Правителството може да остане, да има парламент, а тези, които са водачите на митингите, да дойдат да кажат по какъв начин го виждат и те. Имаме всевъзможни разновидности ", сподели Борисов.
„ Какъв ни е казусът със служебно държавно управление? Никакъв! Но без Народно заседание не може да се афишира изключително състояние, в случай че пандемията нарасне. Не могат да се вземат заеми, в случай че стопанската система закъса. Не могат да се трансформират закони. Ако се открие лекуване или ваксина, Народното събрание е това, което може да разреши на здравния министър да организира търгове. Без Народно събрание няма да има бюджет за 2021 г.”, сподели Борисов.
На форума участват министри, кметове, депутати, евродепутати и регионални шефове от партията.
„ ГЕРБ направи за 10 години автомагистрали и метро, с цел да има в този момент какво да блокират протестиращите”, иронизира съперниците си министър председателят.
„ Преди нас нямаше какво да блокират, тъй като нямаше. Сега ги блокират. Сега могат да отидат да си играят с метрото. Има какво да блокират, има какво да стопират ", заключи Борисов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР