Не съм психолог, но като я гледам...., би трябвало при

...
Не съм психолог, но като я гледам...., би трябвало при
Коментари Харесай

Кап. Патранесков за убийцата на Димитър: Тя би трябвало да се измъчва. Вие виждате ли нещо такова?

Не съм психолог, само че като я виждам...., би трябвало при тези условия и тези условия да стане вейка, да се изтезава, да има съвест. Вие виждате ли нещо сходно? Това разяснява в коридорите на Бургаския областен съд през днешния ден капитан далечно корабоплаване Костадин Патранесков, който пристигна на делото против някогашната брачна половинка на Димитър – Веселина Гинева, упрекната в неговото грубо ликвидиране. Кап. Патранесков е бил другар на мъртвия Димитър. „ Загуби се по едно време и от медиите разбрах какво е станало “, сподели той, написа " Бургасинфо ".
Веселина Гинева пристигна в съда с изправена глава, спокойна, без да каже нито една дума, изразяваща страдание.
Припомняме, че тя е упрекната в това, че в продължение на месеци е държала заключен болния си мъж в една от стаите на жилището си в блок 2 в бургаския ж.к. „ Лазур “. Не му давала задоволително храна, вода, медикаменти, с което е предизвикала съзнателно гибелта му. След като Димитър умрял, тя продължавала да взема пенсията му още дълго време, като общата сума, която е прибрала, е 21 140 лв..

Припомняме, че трупът на жертвата – Димитър Миразчиев бе открит при започване на 2015 година изхвърлен в резервоар за боклук в Морската градина. Първоначално се смяташе, че тялото е на клошар. Но при следствието една след друга стартират да излизат нескрито ужасяващите детайлности. Когато на 1 август 2014 година мъжът й умрял, същата нощ тя сложила тялото му в конкейнер за боклук на колелца и го избутала до парка.
Оставила го край жп прелез в региона на Колежа по туризъм и си тръгнала. Престъплението можеше и да остане неразкрито, в случай че в полицията по-късно не бе получен неизвестен сигнал.
Авторът му обяснил, че дочул диалог сред учителката и нейна другарка, в който Гинева се похвалила, че към момента получава пенсията на умрелия си брачен партньор. Така проверяващите благодарение на ДНК разбор открили, че останките са точно на Миразчиев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР