Не съм проститутка! Нямам нищо общо с хората, за които

...
Не съм проститутка! Нямам нищо общо с хората, за които
Коментари Харесай

Джулиана Гани ексклузивно: Не съм проститутка!

„ Не съм продажница! Нямам нищо общо с хората, за които се твърди, че са мои сводници. Дори не ги познавам. “ Това извънредно съобщи миската пред „ България Днес “.

Брадърката е безапелационна, че няма да върви в съда, защото не се усеща длъжна. В средата на седмицата фурията отсвири второто дело, по което е призована като очевидец против трафик на дами. В обвинителния акт се сочи, че Джулиана Гани и други девойки работят като проститутки за Даниел Буруджиев, прочут като Дани Обувката.

„ Ако съм карана да бъда продажница незабавно щях да издам хората, които ме подтикват да върша това. Но аз нямам досег с тях. Засичала съм ги единствено на един конкурс. Това беше преди години “, отсича Гани.

Тя е безапелационна, че никой от полицията не й е звънял. „ Ако желаят, незабавно могат да ме намерят къде живя. Нито майка ми ми е казвала, че са ходили при нея, нито никой “, гневи се силиконката. Нейното име, дружно с това на Гергана Райчевска се появиха в правосъдните документи, които уличават Обувката в сводничество. Според тях известни силиконки се сочат като жертви потърпевши от трафика на хора, както публично се води предлагането на платени услуги.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР