Не съм притеснен за коалицията. Всичко се решава с диалог.

...
Не съм притеснен за коалицията. Всичко се решава с диалог.
Коментари Харесай

Министър Каракачанов: Комуникацията в коалицията буксува, но не мисля, че ще има сътресения

„ Не съм обезпокоен за обединението. Всичко се взема решение с разговор. Аз постоянно съм казвал, че връзката в обединението буксува, това е казусът. И Валери Симеонов тук също е прав като споделя, че връзката е нарушена. Но не мисля,че ще се стигне до съществени проблеми. “ Това сподели вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов край Сугарево, където деятели на Вътрешна македонска революционна организация означиха 94-та годишнина от убийството на именития лидер на Вътрешна македонска революционна организация Тодор Александров.

„ Министрите, които аз съм предложил, без мое единодушие, няма да бъдат заменени, изключително, в случай че нямат нарушение. “ Каракачанов сподели още, че оставката на Николай Нанков не е била нужна, той бил доста квалифициран и честен министър.

Министърът на околната среда и водите Нено Димов също бе посетител на събитието край Сугарево.

„ Аз също не се тормозя за своето място, тъй като всеки човек заел моята позиция, знае, че всеки ден може да му е финален. Така че не преставам да работя. “, съобщи той.

Каракачанов от своя страна сърдит попита риторично – „ Кой желае оставката на министър Димов? “

„ Една тайфа „ зелени “, които пречат непрестанно и стопират планове за развиването на Банско, на Пирин, Рила, и от години пречат на развиването на туризма. Съжалявам доста, но да си гледат работата, това няма да стане. Тези пречат на всичко обвързвано с туризма в страната. Предпочитаме туризъм, вместо пияниците от цяла Европа да идват на Слънчев бряг. “

„ Тази групичка „ зелени “ се изхранва просто от непознати фондове “, сподели още министър Каракачанов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР