Не съм поръчвал аз решетките в НС. Това, което се

...
Не съм поръчвал аз решетките в НС. Това, което се
Коментари Харесай

Решетките в НС струват 29 000 лв., одобрил ги е главният секретар

" Не съм поръчвал аз решетките в Народно събрание. Това, което се е случило, е, че администрацията се е свързала с компанията, която е сложила идентични порти в края на 2019 година, началото на 2020 година в постройката на партийния дом. Отправили са оферта и администрацията е приела тази оферта ".

Това сподели ръководителят на Народното събрание Никола Минчев във връзка проблема с противозаконни инсталираните решетки на централния вход.

За тях са платени 29 000 лева без Данък добавена стойност, добави той. " Офертата е призната и одобрена от основния секретар. До мен стига бележка за вътрешно компенсиране на разноските в границите на бюджета на НС”, сподели Минчев, представен от бТВ.

Той намира за неправилно такава огромна смяна по постройката да се прави без ръководителят на Народно събрание да бъде известен.

" Не желая да тичам от отговорност, въпреки всичко никой не ме е уведомил за това, а по този начин е редно. В Народно събрание и всяка администрация неизбежно се работи с доверие ", добави Минчев.

От Народното събрание ще се съобразят с предписанието за унищожаване и акта на Министерството на културата и няма да ги апелират в съда, разясни той.

БГНЕС напомня, че по-рано през днешния ден в декларация от името на ПГ „ Продължаваме промяната” попитаха „ Кой основава хаоса, с цел да се прави на спасител”. Според Политическа партия опозицията в Народното събрание непрестанно генерират офанзиви, с цел да основават неустойчивост.

„ Цвета Караянчева, която конфигурира такива решетки на постройката на Народното събрание през 2020-а година по време на гражданските митинги, го направи със своя автограф. За разлика, актуалният ръководител на Народното събрание не е подписвал решение за слагане на решетки. Решетките на Цвета караянчева ще бъдат премахнати”, обявиха по-рано през днешния ден от Политическа партия. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР