Не съм получавал каквито и да е указания от президента

...
Не съм получавал каквито и да е указания от президента
Коментари Харесай

Секретарят на Румен Радев: Президентът не ме е карал да укривам документи

Не съм получавал каквито и да е инструкции от президента Радев да скриваме или да не предоставяме документи. В това беше безапелационен основният секретар на президента Румен Радев Димитър Стоянов, в утринния блок на bTV.

„ Не мисля, че съм се чул с ген. Стойков, не съм коментирал тази тематика, още повече че изрично не съм получавал каквито и да е инструкции от президента Радев да скриваме документи, да не предоставяме документи или нещо друго в тази посока. Мисля че от 19 февруари предходната година не съм се чувал с ген. Стойков. Виждали сме се, да. Но не сме се чували, не ми е звънял. Много сътрудници от Военновъздушни сили ми се обаждат да разясняваме разнообразни тематики. Минали са повече от 10 месеца. Така че изрично не мога да отговоря сигурно звънял ли ми е някой тъкмо по този въпрос. Най-вероятно не “, съобщи Димитър Стоянов.

Главният секретар на президента изрично съобщи, че няма война от президента по отношение на прокуратурата. „ Няма аргументи за такава война “, сподели Стоянов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР