„Не съм от хората, които ходят и блъскат във фитнеса.

...
„Не съм от хората, които ходят и блъскат във фитнеса.
Коментари Харесай

Френският продуцент Гаел Бонел Санчес разкри тайната на перфектната си форма


„ Не съм от хората, които вървят и блъскат във фитнеса. Аз обичам да се любувам на живота, подкрепям форма, с цел да се усещам добре. Много хора споделят, че нямат време да вървят на фитнес, било по една или друга причина. Според мен, човек не може да има опрощение, с цел да не спортува “, споделя Гаел и добавя: „ Най-добрият метод, с цел да се чувстваш добре в тялото си и да си във форма, е да бъдеш постоянен в упражненията, стига, несъмнено, да нямаш някоя контузия. Опитвам се да върша 2-3 тренировки на седмица, тъй като повече ми идва допълнително. Независимо дали пътувам или имам доста работа, не пропущам подготовка. В последните 5-6 години не съм пропущал тренирови, не съм правил по-малко от 2 на седмица “.

Продуцентът обаче е безапелационен, че е срещу всевъзможни добавки. „ Витамини и минерали взимам, стига да не са доста нападателни. Но почтено казано по-скоро не взимам, имам поради хапчета. Предпочитам да си го набирам посредством храната. Опитвам се да се храня здравословно. Мразя стероидите и анаболите. Първо за мен това е един тип машинация, а аз ненавиждам измамата. Хората, които взимат, си мислят, че ще станат релефни, само че без спорт не става. Второ, аз съм хипохондрик. Грижа се за сърцето си. Те са прекомерно нападателни за тялото. Със сигурност не бих поел този риск, с цел да имам повече мускули. Можеш да направиш мускули и по естествен метод. Защо да ставаш голям и да си вредиш на тялото. Никога не съм взимал. Това е като дрога. Аз даже не пуша цигари. Алкохол от време на време пия, в случай че би трябвало да съм почтен (смее се) “.

Гаел с усмивка споделя, че е параноик на тематика здраве. „ Важно е да си здравослвен освен физически, само че и ментално. И не желая да се спирам да хапвам от насладите. Но аз се пробвам да уравновесявам всичко и да се храня уравновесено. Съчетавам кебапа със чорба или риба, да вземем за пример. Не си поставям рестрикции, тъй като е значимо удоволствието от живота. Стресът въздейства на организма и би трябвало да вярваш в себе си, с цел да го избегнеш. Това е решението “, безапелационен е той.

Последната пристрастеност на Санчес е картинга. „ Аз обичам доста да карам, а се оказа, че картингът е спорт. Така че това ми е още една подготовка на седмица. Когато бях доста млад, нямах пари за картинг, тъй че в този момент му се любувам “, откровеничи той.

Говорейки за младостта му се връщаме във времето обратно, когато е бил футболист. „ Започнах да упражнявам футбол когато бях на 4 година и го практикувах до към 20-годишна възраст. Играех професионално и постоянно отсъствах от у дома и не бях с моето семейство. Бях на 14 г и половината от времето упражнявах, а в останалото учех. Във футбола не е значимо да си доста здрав, тежък и да имаш доста мускули, тъй като ще си доста муден на терена. Правехме различен вид извършения, да сме издръжливи на терена, да вземем за пример като бягане. Беше ми неразрешено да върша извършения за мускули. Бях слаб до 19-20 година, някъде към 70-72 кг най-много. Сега да вземем за пример съм 87. След като завърших с футбола влезнах напряко във фитнеса, тъй като го желаех от дълго време, само че ми беше неразрешено. Когато някой ти каже, че не може нещо, ти искаш единствено това нешо. След това взех решение, че желая да имам повече мускули. За мен е значимо да имам добра форма, само че е значимо и да имам персонален живот и да му се любувам. Това значи, че не съм луд - да желая този или оня мускул да изпъкват. Искам просто да съм в добра форма. Иска ми се да играя повече футбол, само че за жалост множеството ми другари са по-големи от мен и е мъчно да играя с тях. Колкото повече остаряваш, толкоз по-трудно намираш с кого да играеш “, с лека носталгия приказва за футбола гаел, а като става дума за обичан тим, сбито дава отговор: „ Аз персонално одобрявам хубавата игра, не толкоз на този или оня отбор. Но е истина, че тъкмо както моя брат, по този начин и аз съм почитател на ПСЖ .
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР