Не съм оптимист след преговорите днес и не смятам, че

...
Не съм оптимист след преговорите днес и не смятам, че
Коментари Харесай

Бизнесмен: Путин няма да напусне Украйна в близките шест месеца

Не съм оптимист след договарянията през днешния ден и не считам, че мирът е близко. Защото, съгласно мен, Путин не е от хората, който ще хвърля толкоз доста въоръжени старания и по този начин нататък, и ще си тръгне на втория месец от Украйна. За страдание, това е мое персонално мнение, аз не виждам по какъв начин в околните пет-шест месеца той ще напусне Украйна. Тези договаряния по-скоро са някакви игри, с които се забавя целия този развой на действително договаряне.

По този метод в " Пресечна точка " по Нова Тв предприемачът Веселин Халачев разяснява днешните договаряния в Анкара сред Украйна и Русия, които дадоха индикации за помирение.

Това че се организират тези договаряния в Турция, не знам дали не е знак още веднъж от самия Путин, защото знаем, че в Русия са с имперско мислене. Знаем и мисленето на господин Ердоган. Затова аз се надявам в действителност да не е знак от Путин към президента на Украйна, поради това че в действителност, виж, империите ще се разбираме, добави Веселин Халачев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР