Не съм очаквала, че такава буря ще се разрази вътре

...
Не съм очаквала, че такава буря ще се разрази вътре
Коментари Харесай

Деница Златева: Оставката на Нинова предизвика буря в БСП

Не съм очаквала, че такава стихия ще се развихри вътре и отвън Българска социалистическа партия от подадената оставка на ръководителя на партията Корнелия Нинова, сподели в " Още от деня " нейният заместител Деница Златева.

Златева заяви, че локалните структури са били подложени на мощен напън, че са били изтощени и че са били обезпокоени, че промяната на ръководителя на партията преди локалните избори ще я отслаби.
Деница Златева, зам.-председател на Българска социалистическа партия: Госпожа Нинова взе персонално решение да подаде оставка, с което изненада и нас.
Златева добави, че събитията, развили се през двете седмици до Конгреса, на който Нинова я оттеглия, са били непредвидени за нея.
Деница Златева, зам.-председател на Българска социалистическа партия: Никой не е предполагал какъв ще е резултатът от този персонален акт на госпожа Нинова.
Основното терзание по места е било " в каква кондиция излизаме за локалните избори ".

По мотив пренареждането на листатата за европейските избори, Златева съобщи, че напрежение сред Българска социалистическа партия и ПЕС няма, а става дума за персонални връзки сред Нинова и Сергей Станишев.

Тя изрази вяра, че двамата " ще проявят мъдрост " в връзките сред структурите, които управляват.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР