Не съм очаквала, че отивайки на работа, ще срещна любовта.

...
Не съм очаквала, че отивайки на работа, ще срещна любовта.
Коментари Харесай

Антон Хекимян Разбра Преди 2 Мин, Изпусна Телефона И Рухна В Сълзи. Изгуби Най-Близкия Човек

„ Не съм очаквала, че отивайки на работа, ще срещна любовта. За пръв път видях Асен на една бензиностанция, на която се бяхме уговорили да се срещнем, с цел да снимаме репортаж. Освен че стана „ Млад доктор на годината “, той е и моторист.

Имат самодейност „ Да дарим усмивка “, обвързвана с деца от домове за сираци, които посещават всеки месец. И по този начин стана - видяхме се по работа и две седмици по-късно живеехме дружно “, повдигна завесата на персоналния си живот Василена.

Покрай новото си гадже Гръбчева също се е посветила на щедрост и дружно с доктор Цеков посещава децата в дома в град Роман. „ Даже се възпламених и аз по моторите, желая да изкарам брошура, с цел да карам. Ще забележим по какъв начин ще се развие връзката ни, зависи от него. Той твърди, че още щом ме видял, към този момент бил сигурен, че съм неговата жена. Не съм вярвала, че нещо сходно иска ми се случи “, призна още хубавата Василена и разкрива, че проектите за женитба и деца по никакъв начин не са им непознати.

Макар с Хекимян да имаха 5-годишна връзка, репортерката по никакъв начин не съжалявала, че са се разделили, тъй като по този начин и не могла да припознае в него бъдещия си брачен партньор. Блондинката останала разочарована от водещия на „ Тази заран “, който единствено я залъгвал, че ще ѝ предложи брак, и тръбял по медиите по какъв начин желае двамата да се оженят на възрожденска женитба. В последна сметка се оказало, че кариерата за него е преди всичко и не е подготвен да се обвърже съществено. Именно в това двамата се разминали, тъй като тя не ламтяла за популярност, а основаването на семейство ѝ било приоритет.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР