Не съм обвинен в нищо - просто трябваше да обясня

...
Не съм обвинен в нищо - просто трябваше да обясня
Коментари Харесай

Павлов след 5-часов разпит: Нашата цена на газа е сред най-ниските - за това ли да се притеснявам?

Не съм упрекнат в нищо - просто трябваше да обясня целия пазар и процесите на прокуратурата. Отговорил съм на всички въпроси и нямам никакви терзания, тъй като сме безусловно изрядни . Това разгласи отстраненият от поста шеф на „ Булгаргаз ” след разпита си в Софийската градска прокуратура. Пред магистратите той се яви в качеството си на очевидец по досъдебно произвеждане и бе разпитван близо 5 часа .

Павлов още веднъж препотвърди думите си, че " Булгаргаз " е оставен от остарялото управление в чудесно финансово положение с платени сметки и предплатен азерски газ. Той отхвърли да изнесе информация от самия разпит, защото е подписал декларация за това.

" Имаме едни от най-ниските цени - за това ли би трябвало да се тормозя? ", риторично попита Павлов.

Разпитът на Павлов пристигна на фона на разразилата се през уикенда  по мотив следващата продажба на на ниска цена газ за Румъния в повишени количества, за което президентът съобщи, че се изместват едни медиатори и се заменят с други.
Николай Павлов: " Булгаргаз " не е взимал неверни решения
" Булгаргаз " не е взимал неверни решения. Никога не сме отказвали доставки на азерски газ, за сметка на съветския газ. Дружеството крепи бъл...
Прочети повече
Припомняме, че Съветът на шефовете на Българския енергиен холдинг освободи целия ръб на шефовете на „ Булгаргаз ”  на 29 януари.

Според властта над сдружението тегнат подозрения, че е работило срещу ползите на страната, бизнеса и елементарните жители. Отстраненото управление.

Няколко дни по-късно министър председателят Кирил Петков разгласи, че ще има обвинявания за високите цени на газа. Според него досегашното управлението носи отговорност за скока на цените от края на предходната година.

За изпълнителен шеф на сдружението бе определен Людмил Йоцов.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР