Не съм на мнение, че страната ни прави всичко възможно

...
Не съм на мнение, че страната ни прави всичко възможно
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Външно министерство да работи по-активно, а не да говори общи приказки

Не съм на мнение, че страната ни прави всичко допустимо да изведе от Украйна българските жители. От през вчерашния ден беседваме с десетки българи, които описват, че при съпрузите са с друго поданство Украйна може да напусне този, който е с българско поданство, а този, който няма, не може. Това съобщи в " Още от деня " водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Според него има проблем в връзката на хората, които търсят подпомагане от българските управляващи, и посолството ни в Украйна и консулството ни в Одеса. Той предложи " да се отворят още канали за връзка ".

Костадинов означи, че в пристанището в Мариупол има транспортен съд с български екипаж, който е блокиран, тъй като през вчерашния ден Русия разгласи Азовско море за вътрешна морска екватория.

" На процедура това значи, че ориста на българските моряци не е ясна. Оказа се, че нашите моряци не могат да влязат по отношение на посолството ни. Предали сме тази информация във Външно министерство и мощно се надяваме, че ще стартират да работят малко по-активно, а не просто да приказват общи приказки ", добави той.

Какво още разяснява Костадин Костадинов вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР