Не съм на блокадата и милиони българи не са. Почвам

...
Не съм на блокадата и милиони българи не са. Почвам
Коментари Харесай

Веселин Марешки се закани да прави блокади, за да защити нормалния живот на гражданите

Не съм на блокадата и милиони българи не са. Почвам да пребивавам с мисълта, че живеем в различен свят, а друг, който е действителният. Всички социологически организации, даже и алените, демонстрират 50 на 50 % разделяне поради властта, а 95% от българите не поддържат блокадите на улици. Това съобщи водачът на " Воля " Веселин Марешки, без да цитира съответни социологически изследвания.
Ще изчакаме още 1-2 седмици и в случай че тази обстановка продължи, ще блокираме някоя медия със същите претенции – оставка на държавното управление, на президента, на всички, които се сетите. Ще мятаме домати и яйца, закани се Марешки. И попита пред Нова телевизия – какво са отговорни жителите на Варна, че им блокират живота? По същата логичност, по която някои жители биват замеряни на " Орлов мост ", посочи водачът на " Воля ".
Може да блокираме примерно централата на Христо Иванов с искане за оставка на президента! Разбирате ли какъв брой е неуместно – да блокираш нещо и да протестираш за друго, посочи Марешки. " Тези, които блокират, в действителност оказват помощ на държавното управление да се бетонира ", счита той.
На въпрос какъв брой души да чакаме на улицата при митингите на " Воля ", Марешки не пожела да приказва за цифри, само че посочи, че по негово мнение показва позицията на по-голямата част от българите. " Ще забележим какъв брой са тези жители, които имат противоположната позиция – че това, което се случва, е една безредица и " стани да седна ", сподели Марешки. И прикани митингът да изхвърли такива като Христо Иванов, като Мая Манолова и Александър Томов-Лупи.
" Всеки има право на кротичък митинг, да показва своята позиция ", акцентира Марешки. " Мисля, че даваме доста ярък образец и чакам хората да ни дават от ден на ден поддръжка ", уверен е водачът на " Воля ".
Що се отнася до тематиката " Маджо ", Марешки попита за какво Христо Иванов желае да приказва по тематиката зад камера, а на " Росенец ", " с квалифицираните сценки ", е желал всички камери да го снимат.
За край Марешки не се съгласи с проучванията, че има 0,5% поддръжка и съобщи, че не желае да взе участие в политика, където всичко е шуробаджанащина. " Хората желаят прагматични дейности, които незабавно да ги усещат в действителния живот ", сподели водачът на " Воля ". Според него, социологическите проучвания, които дават повече поддръжка на други по отношение на " Воля " – Слави Трифонов, Мая Манолова, Христо Иванов, не са справедливи. " Много елементарно мога да си подвигна поддръжката – всички тези се натискат за властта, аз не се натискам за властта, за разлика от всички останали ", разяснява Марешки, съгласно който е задоволително да дадеш хиляди левове да си вдигнеш рейтинга и това, по думите му, е обществена загадка. " Имам задоволително пари и мога да си го разреша това нещо, само че не мисля, че е почтено ”, съобщи Марешки. Той описа, че " една социологическа организация " пристигнала в офиса му и му споделила, че имала 5,5% и откакто не си платил, на идващия ден имал рейтинг 3,5%. „ Чувал съм предложения от 40 000 лв. на проучвания, най-после съм стигал до 10 – 15 000 лв. ”, сподели водачът на " Воля ". " Не желая да си заплащам, с цел да ми вършат подправен пиар. Ако хората харесват това, което върша за тях, ще продължа да го върша – в случай че не, ще живеят по същия метод, както до момента ", приключи той.
Още: " Палатков лагер на бул. " Дондуков ", при Министерски съвет "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР