Не съм медик, за да помогна или хулиган, за да

...
Не съм медик, за да помогна или хулиган, за да
Коментари Харесай

Авторът на жестокия клип скочи на хейтъри, а съпругът на починалата е доволен, че са ги снимали

Не съм доктор, с цел да оказа помощ или гамен, с цел да направя скандал. Така пред Българска национална телевизия създателят на клипа Иван Илиев разяснява отрицателни мнения против него, че е снимал 44-годишната жена, която умря в болничното заведение във Враца в неделя, само че не се е намесил.

“Аз в действителност бях покъртен от такива коментрари под обявата ми и съм дал отговор съответно - нито съм доктор, нито гамен. Не мога да се удрям с докторите. Чувствах, че ще стана нападателен и напуснах грозната панорама ”, добави той.

Жената умря в болничното заведение във Враца в неделя, откакто е чакала повече от 30 минути пред незабавното поделение.

На 30 януари вечерта, към 23.00 часа, мъж я е докарал с персонален автомобил до МБАЛ " Христо Ботев ". Иван Илиев , който също чака пред отделението, снима протичащото се с телефона си.

Пред Нова телевизия брачният партньор на умрялата жена изясни, че е видял клипа скоро. 

“По-добре е, че са ни снимали, тъй като никой нямаше да повярва по какъв начин умират хората в Спешното за една персонална карта и едно ЕГН ”, уточни Николай Витанов.

Той показа, че от регистратурата са желали персоналната карта на жена му, само че той не е могъл да я открие в началото. 

“От тел. 112 ми споделиха не мога ли самичък да я закарам до болничното заведение. Тя продължаваше да се утежнява с дишането ”, добави той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР