Не съм карала COVID, Господ ме пази. С тези думи

...
Не съм карала COVID, Господ ме пази. С тези думи
Коментари Харесай

Валя Балканска: Писна ми от клюки

" Не съм карала Коронавирус, Господ ме пази. " С тези думи изрече 81-годишната фолкпевица Валя Балканска, за която плъзнаха спекулации, че напълно неотдавна се ваксинирала за вируса. Музикалната легенда изрично отхвърли това и съобщи, че не се опасява от болестта. Валя прекарва грипния сезон в отлично здраве с помощ от горната страна.

Разбира се, и на певицата й се случва да пипне някоя и друга простуда, само че тя без проблем се оправя с нея и не боледува тежко.

" Мен Господ си ме пази... чай, топличко у дома, загрявки и по този начин минава всяка простуда ", описа Балканска.

В същото време изпълнителката споделя, че е непрекъсната жертва на злословия и здравословното й положение постоянно е цел на спекулантите. " Ето в този момент излезе една клевета, че съм паднала от сцената и че съм си счупила ръката, а аз през вчерашния ден бях в София ", изрично съобщи певицата. Валя е потресена, че хората я унижават по този метод и че тормозят най-близките й с неистини за нея.

" Аз ще го понеса! Знам, че ме ръфат от край време, само че не си вършат равносметка какъв брой доста хора тормозят ", показа изпълнителката. " Аз съм здрава и не мисля на никого злото! Добре съм, у дома съм си, на топло съм, има какво да хапвам, не диря от никой и не се окайвам ".

Но за галактическия глас хората неправилно са се тормозили за нея, до момента в който има доста по-сериозен проблем през зимния сезон. " На хората с ниски пенсии, на тях би трябвало да се обърне внимание! На тези, които нямат благоприятни условия ", съобщи националната певица пред " България Днес ".

Валя не мисли за себе си, а за ощетените. Тя самата се усеща в отлично здраве и е изцяло способна с изключение на да се грижи за себе си, да пребори и без проблем всички вируси през грипния сезон.

Певицата не употребява специфични лекове или нещо по-различно от нормалната ни национална медицина, а от студа се пази просто като си стои у дома. " Още е слънчево, добре е, чисто, изсъхнало... Каква зима е това ", разсмива родопчанката.

Малко по-рано този месец Валя получи влиятелното отличие " Йеродякон Игнатий Васил Левски ", което се връчва за нематериалност, хуманизъм и национализъм в Карлово. Изпълнителката продължава да извършва обичаните си национални песни, като неотдавна Валя отпразува 60-ата си годишнина на сцена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР