Не съм изненадан от изборите в ЕК. За мен, големият

...
Не съм изненадан от изборите в ЕК. За мен, големият
Коментари Харесай

Георги Марков: Големият скандал в Европа е завоят на Ангела Меркел


Не съм сюрпризиран от изборите в Европейска комисия. За мен, огромният скандал е завоят на Ангела Меркел при номинацията на Урсула фон дер Лайен. Тя направи нещо неприемливо - съобщи ЕНП, издигайки Тимерманс, съобщи и сънародника си Вебер. Това сподели някогашният парламентарен арбитър и сегашен народен представител от ГЕРБ Георги Марков в предаването "Офанзива " по Канал 3.

„ Нечувано в историята на Европейски Съюз е, че Франция и Германия бяха спрени. Те няма да могат да командват в Европа. Победата на вишеградските страни е колосална “, счита той.

Той даде мнението си за претендентът за ръководител на Екологичен потенциал Урсула фон дер Лайен. „ Това е положително решение, тъй като няма по какъв начин доскорошен служител на Брюксел да оглави Европейска комисия и да има смяна. Тя държи на обичайното семейство. Тя е от благородническо семейство. Меркел гласоподава "въздържал се " и това е учудващо “, съобщи Марков.

Бившият парламентарен арбитър предизвести, че занапред в Германия ще търпят следствията от миграцията, която е почнала след поканата на Меркел.

„ Има огромно разделяне в Българска социалистическа партия. То е сред Станишев и Нинова. Станишев е доста образован, познавам го от дълго време. Кой ще бъде ръководител на Европейска комисия за България е все тая. Важно е коя комисия ще оглавим. Българското държавно управление не може да получава плесници от никого, единствено от гласоподавателите “, сподели още Георги Марков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР