Не съм изненадан, че Владимир Пелов е писал писмо на

...
Не съм изненадан, че Владимир Пелов е писал писмо на
Коментари Харесай

Експолицай пред Фрог: Пелов пишеше и на майка си, Адвокат: Не одобрявам бягството му

Не съм сюрпризиран, че Владимир Пелов е писал писмо на президента и омбудсмана. Той написа писмо със сходно наличие и на майка си, когато го задържахме за обира на златарското ателие. Това сподели пред Фрог нюз някогашният началник на ОДМВР-София Николай Николов. Именно по негово време Пелов беше задържан.
В писмото обясняваше, че не е направил действието, както и че в полицията ще го убият. Както виждате нищо такова не се случи. По делото бяха събрани както директни, по този начин и косвени доказателства. Няколко правосъдни състава са безапелационни, че Пелов е направил закононарушението и по тази причина го осъдиха на 25 години затвор.

Със настоящето писмо полицията получава добра вест и тя е, че още малко би трябвало да постави изпитание, с цел да го хване. То е доказателство, че нарушителят е тук, наоколо, добави Николов. Един от ходовете на Владимир е да се прави на образован, само че в реалност не е подобен. Продължавам да заставам зад думите си, че рано или късно полицията ще го хване, заключи бившето топченге.

Адвокат Мария Колева



Служебният юрист на беглеца, напълно предстоящо беше на друга позиция. Пред Фрог Мария Колева съобщи: Нямам връзка с Владимир Пелов от момента, в който делото за кражбата в златарското ателие в Ботевград завърши. Бях наета като длъжностен бранител и по този начин се срещнах с всички обстоятелства и доказателства по това дело. Категорична съм, че Пелов, какъвто и да е бил той, беше незаслужено наказан. Познавайки го, когато избяга, разбрах, че това е повода. Не е изключено да си мисли, че ще го убият. Като човек не утвърждавам бягството му. Трудно ми е да го съветвам сега. Да се съобщи ще бъде най-правилно. Но в България истината най-трудно се потвърждава. Не съм сигурна, че ще може да потвърди тезата си, че не е отговорен. Най-лошото е, че у нас санкции има единствено за дребните риби. Управляващите постоянно се измъкват, постоянно остават чисти, недосегаеми. Това нервира всички, тъй като законите би трябвало да важат за небогати и богати, за елементарни хора и властимащи.

Екип на Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР